212'li numaralar sürekli arıyor

717525

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Ben Vodafone kullanıyorum, beni sürekli bir numara arıyor. Numara bu: 02129456815 arayınca sizi müşteri hizmetlerine bağlıyorum deyip 5-8 dakika bekletiyor açmıyor. Ondan sonra da 850'li numara aradı o da aynısını yaptı. Babamla numarayı şikayet etme kararı aldık. Sizce doğru karar mı?

Merhaba arkadaşlar. Ben Vodafone kullanıyorum, beni sürekli bir numara arıyor. Numara bu: 02129456815 arayınca sizi müşteri hizmetlerine bağlıyorum deyip 5-8 dakika bekletiyor açmıyor. Ondan sonra da 850'li numara aradı o da aynısını yaptı. Babamla numarayı şikayet etme kararı aldık. Sizce doğru karar mı?
Aynısı geçen yıl bu zamanlarda olmuştu. Bağırdım aramayın diye güzel sözlerle bir daha aramadılar.

Hintliler arıyor genellikle numarayı bilmiyorum ama ülkedeki herkesin 4 bir yandan aranma sebebi yüksek ihtimal bilgilerimizin satılmış olması.

@ORBİTRON Neye gülüyorsunuz hocam elde satacak fabrika kalmadı sonuçta.

Son düzenleme:
Merhaba.

Şikayet etseniz de bir şey değişmeyecektir. Birkaç yıl önce yapılan MERNİS sızıntılarından sonra bu tarz aramalar artmaya başladı.

Veri zaten bir kere ellerine düştü, ne olursa olsun yine devam edecekler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı