Sürekli bilinmeyen numaralar arıyor

Çaresi yoktur herkesin bilgileri panelde duruyor seni oradan bulmuşlardır cihazın Xiaomi SE telefon ayarlarından bilinmeyen numaraları engelemen mümkün sadece rehberinde kayıtlı olan kişiler seni arayabilir bilgin olsun iş konusın da sıkıntı yaşar mısın bilmem.

Telefon iPhone hocam da sessize aldım şimdilik bilinmeyen noları, iş konusunda sorun olmaz herhalde ama benim adıma bir iki yere kayıt yapmışlar galiba az önce DS damattan mesaj geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar iyi sosyaller,

Dün şahsi bir numara beni arayıp Türkiye petrolleri yatırım fonundan aradıklarını söyleyip başvurum olduğunu ve devam edeceğimizi söyledi ama benim başvurum yoktu ve hayır deyip kapattım. Bugün gene aradı ve siz dolandırıcısınız dedim kapattım. Sonrasında biri daha arayıp cumhurbaşkanlığı dijital dönüşüm ofisinden arıyorum çalışanımıza dolandırıcı demişssiniz falan dedi ben de dedim ki beni taciz etmeyin ve kapattım. Sonra aramaya devam tabii farklı nolardan bazılarını açtım işte bu sefer baykar diyor başka şirketlerden bahsediyor. Birkaç kez Arjantin kodlu nodan aradılar.

Sizce ne yapmalıyım ve başına daha önce böyle bir şey gelen oldu mu?

*253# yazıp arama tuşuna basman yeterli ondan sonra bir daha arayamazlar zaten.

Telefon iPhone hocam da sessize aldım şimdilik bilinmeyen noları, iş konusunda sorun olmaz herhalde ama benim adıma bir iki yere kayıt yapmışlar galiba az önce DS damattan mesaj geldi.

SMS bombası dedikleri olay o 5-10 tane durmadan farklı farklı sitelerden SMS gelir.

SMS bombası dedikleri olay o 5-10 tane durmadan farklı farklı sitelerden SMS gelir.

Hocam o SMS spam olayını biliyorum da bu öyle değil çünkü sadece 2 tane atmışlar o da DS damat ve little ceasers ne alaka ise :d

Maalesef ayfonlar benim alanım değil hocam daha da yardımcı olamayacağım. sesiz deyken yine aramalar gelir sadece çarıların sesi olmaz ekranında yine gözükür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı