2133 MHZ Ram Hızını Artırma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

frknöz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ramler 2133 mhz'yi destekliyor fakat 1133 mhz'de çalışıyor. Biostan baktım fakat pek bir şey anlamadım. Anakartım Asus A88XM-A. Bilen biri ne yapmam gerektiğini söylerse sevinirim.

Eğer otomatik overclock özelliği varsa anakartta overclock yaptığında RAM'larin hızıda artıyor diyte biliyorum çünkü benim ki öyle.

Maalesef Otomatik overclock özelliği yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
o zaman bu videoyu dikkatlice izle burda manuel olarak RAM'lerin hızını arttırıyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
o zaman bu videoyu dikkatlice izle burda manuel olarak RAM'lerin hızını arttırıyorlar.

Yanışın var. Burada kendi overclok özelliğini kullanılıyor. Ai Tweaker bölümünde ney tıklıyacağımı bilmiyorum. Bir yardım etseniz.

@Recep Baltaş 'a sorsak daha iyi olacak.

İlgilenen herkese teşekkür ederim. Sorunu bir videoyla çözdüm. Benim gibi sıkıntıya düşen arkadaşlar için izlemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1133 nerede yazıyor önce bunu söylemen gerek. Eğer doğru baktıysan ram profili değişmen gerek. Advented system gini bir yerden ram profili seçmen gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı