2199 TL PS4 iyi mi?

TheNovaPunchers

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Can sıkıntısından evde az kaldı duvara tırmanacağım, bildiğiniz delirdim. Şaka bir yana ne dersiniz bu fiyat iyi mi? Cihaz 500 GB fat tek kollu. Yoksa beklesem mi? Yaza kadar düşebilir fiyatı.

Hayır iyi değil, ancak o fiyata da eli yüzü düzgün bilgisayar alamazsınız.
Beklemenizi önermem, zira piyasa en azından 1 yıl düzgün olmayacaktır ve her geçen gün tavan fiyatlara çıkacaktır.
Eğer almak istiyorsanız alıp geçin. İleride satmak istediğiniz zaman alıcısı illa ki olacaktır.

İyi günler arkadaşlar. Can sıkıntısından evde az kaldı duvara tırmanacağım, bildiğiniz delirdim. Şaka bir yana ne dersiniz bu fiyat iyi mi? Cihaz 500 GB fat tek kollu. Yoksa beklesem mi? Yaza kadar düşebilir fiyatı.

PS5 çıktıkdan sonra kesinlikle bir nebzede olsa düşecektir fakat dolar kuru rahat durmuyor belki daha da pahalı olabilir.

Bence kaçırmayın alın derim. Çünkü doların ne yapacağı belli olmaz daha da pahalı olur.Elinize geçmişken kaçırmayın güzel fiyat.
Güzel fiyat? Hocam bunlar 2-3 ay önce ben 1.400-1.500'e buluyordum 2.El olarak. Evde yapacak bir şey yoksa alın. Daha sonra satarsınız @Motionless IN White hocamın dediği gibi. Bu cihazların sürekli alıcısı oluyor. Ama oyun fiyatlarına para yetirebilecekmisiniz bilemem.

Güzel fiyat? Hocam bunlar 2-3 ay önce ben 1.400-1.500'e buluyordum 2.El olarak. Evde yapacak bir şey yoksa alın. Daha sonra satarsınız @Motionless IN White hocamın dediği gibi. Bu cihazların sürekli alıcısı oluyor. Ama oyun fiyatlarına para yetirebilecekmisiniz bilemem.
Bazen indirimler olabiliyor kaçırmazsa ondan yararlanabilir.Bu arada herkes için söyleyeyim kesinlikle CD almanızı tavsiye etmem internetiniz iyiyse.

Bak kendin de diyorsun 2-3 ay önce böyle değildi diye. Şu an böyle ama yapacak birşey yok. Soruyu soran arkadaşa gelince piyasa genel olarak bu şekilde. Belki aynı fiyata oyunlu bulabilirsin ama pek sanmıyorum. Cihazı alırken içi açılmış mı? Parça değişmiş mi? Bunları iyice bir sor. Temizlemek için açtım der ise pek güvenme bence başka opsiyonlar ara.

Fat ama nasıl fat. Mat kasa mı parlak kasa mı? CUH serisi kaç? Şu piyasaya göre belki alınabilir eğer oyunsuzluktan çıldırıyorsanız.

Alın hocam fiyatlar uzun süre düşmez ileride yeni konsola geçersiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı