Millet hala almaya devam ediyorsa yapacak bir şey yok. PC iyi ki parça parça satılıyor da ona da geçirmiyorlar böyle.
Konsol hayranıydım. Yazın alma hayalim vardı. Suya düştü.
Millet hala almaya devam ediyorsa yapacak bir şey yok. PC iyi ki parça parça satılıyor da ona da geçirmiyorlar böyle.
Bilgisayarım var kardeş. Ben kardeşimle oynamak ve exclusiveler için istiyorum. Ne dersiniz bu fiyatlar düşer mi? Keriz gibi kazıklanmayalım.@NOPATECH Hocam bir apu topla çok istiyorsan sabitle FPS'i 30'a al bi tane Kontorland dualshock, bak keyfine aynı konsol olur sana işinide görürsün.
Acelesi yok da öyle cüzi bir miktarda indirim yapılırsa asıl almadığıma üzülürüm. Bildiğiniz üzere bizim ülkemizde kolay kolay fiyatlar düşmüyor, bir şey eskidikçe daha çok pahalanıyor.@NOPATECH Düşüp düşmeyeceğini söylemek umut olur hocam. Tam emin olmamakla beraber bir süre böyle devam eder daha sonra indirim yapacaklar diye düşünüyorum. Acelesi yoksa bekleyin. Konsolu alırsınız 2.3K'ya sonra indirim gelir sıfırı 1900'e görürsünüz içiniz yanar. Acelesi yoksa bekleyin dediğim gibi.
![]()
Burada sıfırı var. Paranı kaptırma her kimse 2300'e veren.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.