Selamlar, Razer DeathAdder faremi ve Rampage K11 klavyemi değiştirmek istiyorum, şu an mouse olarak aklımda VXE R1 var Superlight muadili diye biliyorum. 7K butceye kadar çıkabilirim Speed mouse pad, klavye, mouse önerilerinizi beklıyorum
Selamlar, Razer DeathAdder faremi ve Rampage K11 klavyemi değiştirmek istiyorum, şu an mouse olarak aklımda VXE R1 var Superlight muadili diye biliyorum. 7K butceye kadar çıkabilirim Speed mouse pad, klavye, mouse önerilerinizi beklıyorum![]()
kronik çok oldugu için degistirme kararı aldım,bazen pad i algılamıyor dönmuyor scroll çalışmıyor arada,uzun süre aynıları olunca bende bıktım yani.v3 pro nasıldır hocam en yenisi o galiba suanDeathAdder üstüne tanımam mouse kasası konusunda. 9 10 yıldır DeathAdder kullanıcısıyım başta DeathAdder Elite aldım onu 8 yıl kullandım şimdi de DeathAdder V2 kullanıyorum benim de elim uzun bu kasadan daha konforlusunu görmedim daha. Bence yapıştırın bir DeathAdder daha bağımlılık şu mouse.
Kronik çok oldugu için degistirme kararı aldım, bazen pad i algılamıyor dönmuyor scroll çalışmıyor arada, uzun süre aynıları olunca bende bıktım yani. V3 Pro nasıldır hocam en yenisi o galiba şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.