21H1 2021-09 KB4023057 Sonrası WattMan Hatası

• Konuyu başlatan 128322
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.457

128322

Kilopat
Merhabalar, bugün 21H1 2021-09 KB4023057 güncellemesini yükledikten sonra bilgisayarımı kapatıp dışarı çıktım geri gelip arkadaşlarımla Rust oynarken birden ekran karardı klavye ve mouse gitti ancak kasam açıktı, WattMan hatası olduğunu anladım ve Radeon Software'e baktığımda gerçekten öyleymiş. Aranızda güncellemeyi yaptıktan sonra WattMan hatası alan var mı?

Şimdi bir güncelleme daha olduğunu fark ettim ve kuruyorum genelde gelir gelmez güncelleme kurardım ve hiç sıkıntı olmazdı acaba bundan dolayı mı oluyor çünkü PSU veya başka bir sorunum yok WattMan ile ilgili.

Ben de bir kere RX 470 ile aynı şekilde WattMan yemiştim. Ondan dolayı tavsiye ettim.

Vallaha girdikten bir 2dk sonra almıştım hatayı yorumu girerken atmıştım 25dk sonunda hala hata ile karşılaşmadım. Geçen sene WattMan hatası alıyordum çünkü kötü bir PSU kullanıyordum ancak değiştikten sonra ilk kez oldu, böyle devam etsin bakalım ne olacak. Umarım çözülmüştür üstte gösterdiğim gibi yeni güncellemeyi de yükledim çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…