4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 29 Temmuz 2023 #11 Atamya dedi: O zaman buradaki adımları uyguluyorum. Windows Key'imi bilmemem bir sıkıntıya yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam işlemlere baslamadiniz değil mi? @AJFA hocam rica etsem bakar misiniz? Lisans konusunu bilmiyorum da.
Atamya dedi: O zaman buradaki adımları uyguluyorum. Windows Key'imi bilmemem bir sıkıntıya yol açar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam işlemlere baslamadiniz değil mi? @AJFA hocam rica etsem bakar misiniz? Lisans konusunu bilmiyorum da.
Atamya Femtopat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş Hekimi 29 Temmuz 2023 #12 489798 dedi: Hocam işlemlere baslamadiniz değil mi? @Yener K. hocam rica etsem bakar misiniz? Lisans konusunu bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Hayır henüz başlamadım.
489798 dedi: Hocam işlemlere baslamadiniz değil mi? @Yener K. hocam rica etsem bakar misiniz? Lisans konusunu bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Hayır henüz başlamadım.
twona Megapat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 279 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #13 489798 dedi: Hocam işlemlere baslamadiniz değil mi? @AJFA hocam rica etsem bakar misiniz? Lisans konusunu bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme yapıyor, format atmıyor. Ne gibi bir sıkıntı çıkarabilir ki? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2023
489798 dedi: Hocam işlemlere baslamadiniz değil mi? @AJFA hocam rica etsem bakar misiniz? Lisans konusunu bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme yapıyor, format atmıyor. Ne gibi bir sıkıntı çıkarabilir ki?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #14 Windows Update ile yükseltilebilir, 22H2 ISO'sunun içerisindeki exe dosyası açılarak yükseltilebilir.
Windows Update ile yükseltilebilir, 22H2 ISO'sunun içerisindeki exe dosyası açılarak yükseltilebilir.
Atamya Femtopat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş Hekimi 29 Temmuz 2023 #15 AJFA dedi: Windows Update ile yükseltilebilir, 22H2 ISO'sunun içerisindeki exe dosyası açılarak yükseltilebilir. Genişletmek için tıkla... O zaman atılan linkteki ISO indirme kısmından indiriyorum hocam.
AJFA dedi: Windows Update ile yükseltilebilir, 22H2 ISO'sunun içerisindeki exe dosyası açılarak yükseltilebilir. Genişletmek için tıkla... O zaman atılan linkteki ISO indirme kısmından indiriyorum hocam.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.035 Makaleler 26 Çözümler 519 29 Temmuz 2023 #16 Ürün anahtarı sıkıntı yaratmaz, her türlü yükseltme yapabilirsiniz.
Atamya Femtopat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş Hekimi 30 Temmuz 2023 #17 Dün akşam güncellemeyi yaptım. Yardımcı olan hepinize teşekkür ediyorum. Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2023
Dün akşam güncellemeyi yaptım. Yardımcı olan hepinize teşekkür ediyorum. Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor.