22.000 TL laptop önerisi

Monster alınmaz kesinlikle bu arada MSI'ın servis kısımlarındada şüpeniz olmasın şahsen MSI kullanıcısı olarak hiç sıkıntı yaşamadım o bütçeye ASUS'ya da MSI almanızı tavsiye ederim.

Asus TUF 2021 modellerin de sıcaklık vs hepsi çözüldü. Bu yılın ödüllerinin %90 ı ASUS'a kalanı Razer'a gidiyor Razer Blade 17 Pro RTX 3080 Max Q ve i7 10870 ile 60 70 derecelerde hem de 4K

Montaj Türkiye'de falan değil, yukarıda attım direkt laptopu bir daha atayım.
Alın laptop burada hazır alıp logo basıyorlar. Zaten gpuz gibi bir programda manufacturer olarak da tongfang yazar.

Bencede o bütçeye Monster alınmaz.

Yanlış yazmış olabilirler ekran 17.3. ROG tavsiye ediliyor çünkü diğer modellerden fazla iyi. Soğutması, RGB'leri iyi. Ve daha özenli üretiliyor.

Hocam ne kadar bekleyebilirsiniz Asus yeni seri laptopları duyuracaktı bekleyebilirseniz güzel bir seçim olur ısınma sorunu da çözülmüş diye biliyorum 1 altına sahip olanlar %100 yükte 78 80 derece olduğunu söylediler.
Asus TUF 2021 modellerin de sıcaklık vs hepsi çözüldü. Bu yılın ödüllerinin %90 ı ASUS'a kalanı Razer'a gidiyor Razer Blade 17 Pro RTX 3080 Max Q ve i7 10870 ile 60 70 derecelerde hem de 4K
Burada da arkadaş belirtmiş zaten Benim önerim Asus 2021 modelleri.

Evet. 5 yaşında çocuk gibi yazıp, 20 yaşında adam eli olup "fakirlikten 8000 liralık dizüstümü sattım" diye dilencilik yapanlara.

Eki Görüntüle 867605
Hocam, o yanlış hatırlamıyorsam Monster görevlisi. "Dilenci" diye nitelemek hiç doğru olmamış. Çocuk, sadece ürünün altına yorum yazdı ve yorumu gören kişiler mecralarda yaydı. Olay bu yani.

Monster'ı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Önceki mesajımda da görebilirsiniz. Ancak attığınız durumun özeti aşağı yukarı böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…