22.000 TL laptop önerisi

Monster alınmaz kesinlikle bu arada MSI'ın servis kısımlarındada şüpeniz olmasın şahsen MSI kullanıcısı olarak hiç sıkıntı yaşamadım o bütçeye ASUS'ya da MSI almanızı tavsiye ederim.

i5-10300h 80-85 arası çalışıyor genelde. MSI ASUS TUF gibi batırmamış. Ben Monster ve ASUS TUF arasında kalmıştım. 100 dereceleri görüyordu R7 4800h o zamanlar. Fiyat, ekran büyüklüğü, daha cok Hz ekran gibi özellikler bana Monster aldırdı. 7300'e almıştım geçen sene temmuz da. Monster Abra A7 v12.2
Asus TUF 2021 modellerin de sıcaklık vs hepsi çözüldü. Bu yılın ödüllerinin %90 ı ASUS'a kalanı Razer'a gidiyor :) Razer Blade 17 Pro RTX 3080 Max Q ve i7 10870 ile 60 70 derecelerde hem de 4K 🥰😍

Montaj Türkiye'de falan değil, yukarıda attım direkt laptopu bir daha atayım.
Alın laptop burada hazır alıp logo basıyorlar. Zaten gpuz gibi bir programda manufacturer olarak da tongfang yazar.

Hocam Monster kullanıyorum, 85 derece görüyor diyorsun ama laptoplarda 80 dereceyi geçmeyen laptop yaptıkları zaman MSI, ASUS gibi markalar başarı sayılıyor. Monster düşünelin aksine ne kötü ne iyi. Yüksek bütçede önermem. Düşük bütçede paranız yetmiyor ise işinizi görür.

Bencede o bütçeye Monster alınmaz.

Attığınız sitede başlık içerisinde 17.3 diye belirtilmiş fakat teknik detaylar kısmında 15.6 yazıyor ekran için. Ayrıca, MSI resmi sitesinde satıcılar arasında listeli değil burası. Yanılmıyorsam kanyon içerisinde mağazaları vardı sanırım.
Bir de ROG cidden bu kadar iyi mi sürekli tavsiye edilip duruyor? Merak ettim ben de.

Yanlış yazmış olabilirler ekran 17.3. ROG tavsiye ediliyor çünkü diğer modellerden fazla iyi. Soğutması, RGB'leri iyi. Ve daha özenli üretiliyor.

Hocam ne kadar bekleyebilirsiniz Asus yeni seri laptopları duyuracaktı bekleyebilirseniz güzel bir seçim olur ısınma sorunu da çözülmüş diye biliyorum 1 altına sahip olanlar %100 yükte 78 80 derece olduğunu söylediler.
Asus TUF 2021 modellerin de sıcaklık vs hepsi çözüldü. Bu yılın ödüllerinin %90 ı ASUS'a kalanı Razer'a gidiyor :) Razer Blade 17 Pro RTX 3080 Max Q ve i7 10870 ile 60 70 derecelerde hem de 4K 🥰😍
Burada da arkadaş belirtmiş zaten Benim önerim Asus 2021 modelleri.

Evet. 5 yaşında çocuk gibi yazıp, 20 yaşında adam eli olup "fakirlikten 8000 liralık dizüstümü sattım" diye dilencilik yapanlara.

Eki Görüntüle 867605
Hocam, o yanlış hatırlamıyorsam Monster görevlisi. "Dilenci" diye nitelemek hiç doğru olmamış. Çocuk, sadece ürünün altına yorum yazdı ve yorumu gören kişiler mecralarda yaydı. Olay bu yani.

Monster'ı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Önceki mesajımda da görebilirsiniz. Ancak attığınız durumun özeti aşağı yukarı böyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı