22.000 TL Sistem Toplama

sinekbeyi

Centipat
Merhaba arkadaşlar bütçe başlıkta belirtilen kadar. AMD işlemciye sahip bir sistem toplamayı düşünüyorum. Kullanım amacı Online oyunlar yer yer hikayeli oyunlar oynanacak. Kasa Gamepower Warcy mevcut bulunmakta (PSU ihtiyacı var bu konuda Ali Rıza diye bir arkadaş vardı önerisi benim için kanun gibidir).RAM konusunda G.Skill Trident Z Neo 3600 MHz CL16 düşünmekteyim. İşlemci olarak Ryzen 9 5900X düşünmekteyim. Ekran kartında bir stok sorunu var sanırım ASUS ROG STRIX RTX 3060 Ti Düşünmekteyim. Anakart, PSU, monitör ve diğer ekipmanlar konusunda fikrim yok.

Toplamda 21.868₺ yapıyor.

Dipçe: Mouse pad olarak Logitech tavsiye etmiyorum çok çabuk beyazlıyor. Kendim Corsair kullanıyorum.

@AlgoritMa Yanlış hatırlamıyorsam önerdiğin monitörde ghosting sorunu yaşayan insanlar vardı. Konu sahibi bütçeyi arttırıp bunlardan birini alsa daha iyi olur bence. Onun dışında parçalara lafım yok, gayet güzel parçalar.

@AlgoritMa yanlış hatırlamıyorsam önerdiğin monitörde ghosting sorunu yaşayan insanlar vardı. Konu sahibi bütçeyi arttırıp bunlardan birini alsa daha iyi olur bence. Onun dışında parçalara lafım yok, gayet güzel parçalar.

Evet ben de duymuştum. Ama ben bütçeyi aşmak istemediğim için onu önermiştim. Tabii ki bütçeyi biraz daha artırıp önerdiklerinizden birini alması daha iyi olur.

Ekran kartı olarak 3080'nin 8500 - 9000 TL arası stoklara gireceğini düşünüyorum, bekleyebilirsin:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı