22.000 TL sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar bu kadar ilgileneceğini beklemiyordum açıkçası, herkesin görüşlerini değerlendirip en iyisine karar vereceğim Japonya da yaşadığım için orada fiyatlar hep sabit hatta amazon Japonya da çok ciddi indirimlerde olabiliyor Japonlar oem konusunda bizden geri bir millet maalesef yardım alacağım yerler bilgiye bile para istiyorlar tekrar teşekkürler önerisi olan arkadaşların yorumlarını da bekliyorum :)

Son düzenleme:
Troll konu, uğraşmaya değmez.
Bir konunun troll konu olup olmadığı sizi bağlamaz. "Troll konu." demek yerine gerekli yardımı yapsanız daha güzel olur. Troll konuysa zaten moderatörler gerekli müdahaleyi yapar.

Japonya'da yaşadığım için orada fiyatlar hep sabit hatta Amazon Japonya'da çok ciddi indirimlerde olabiliyor. Japonlar OEM konusunda bizden geri bir millet maalesef yardım alacağım yerler bilgiye bile para istiyorlar tekrar teşekkürler önerisi olan arkadaşların yorumlarını da bekliyorum :)
Japonya böyle bir yer. Sorsan "Prosedür böyle." derler. :)

Neyse, sistem olarak AMD tabanlı toplamanızı öneririm. Ryzen 7 ve RTX 2080Ti sistem alabilirsiniz. Paranın hepsini harcamak zorunda değilsiniz.

@Feath arkadaşımızın topladığı sisteme göz atabilirsiniz. Aynı şekilde @IşQlı MşQlı arkadaşımızın sistemine de bakabilirsiniz.

Yanlış Bilgilendirme
AMD'ye düşmanlık deyil oyunlar şu anda 6 çekirdeksen fazlasını kullanamıyor Bu da tek çekirdek performansına baktıgı anlamına gelir AMD ile oyun oynarsam drop yersin bu kadar basit.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her yerde her şekilde i9 9900K her türlü havada karada alır ama benim meselem o deyil mesela PUBG oynuyorsun ve sıkıştırma yani çekirdek tek performans gerekti drop yiyorsun abi AMD çok kullandım bu güne kadar ama yeter dedim ve iyikide kurtulmuşum AMD çöptür :D kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekli çekirdek performansında aralarındaki farkı ne sanıyorsun merak ediyorum. Şuan at gözlüğü ile bakmaktan başka bir şey yapmıyorsun.

+ Şunuda yazayım hic bir AMD yüksek OC degerlerine çıkamamakta i9 rahatca 5.3MHz'lere cıkabilirken.
AMD 4.7 leri zor hatta cıkamamakda :D daha ne deyim.
Güzelce açıklıyorum şahsıma yok at gözlügü yok bilmem ne bence dönüp bir kendinize bakınız kolay gelsin anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az maalesef.
İ9 9900K'yı geçtim i7 9700K bile daha güçlüdür Ryzen 9 3900X'den.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı