22.000 TL'ye ekipmanla birlikte Sinerji Sargas sistem alınır mı?

ThorunBabannesi

Decapat
Daha fazla  
Şu anda bu sistemi almayı düşünüyorum ve sistem bileşenlerini kötü bulduysanız yada eksik bulduysanız. Bu fiyata 19K-22k bandında daha güzeli varsa yine monitörü klavyesi, faresi, fare padini ve kulaklığı olsun. Daha iyisi varsa, aynı siteden olmak şartıyla belirtirseniz sevinirim. Sizlerden yardım istiyorum hızlıca cevap bekliyorum ekstra bilgi olarak elim ve kulaklarım büyük almayı düşündüğüm bileşenler küçük gelmez diye düşünüyorum. Bu konu hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230530_174603_Chrome.jpg
    Screenshot_20230530_174603_Chrome.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 58
Sistem nasıl monitör falan, ucuza daha güzelleri var mı bir de benim mouse tutuşun palm grip ve dediğim gibi kulağımda büyük nasıl bir şey önerirsiniz?

Monitör olarak 165Hz AOC 24″ 24G2SPU/BK 165HZ 1MS HDMI DP FHD IPS GAMING MONİTÖR – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri

Sistem olarak da

Hocam kasada kötü bütün parçalar kötü desem yalan olmaz.
Sistem olarak frekans TV FT3 alın diğer ekipmanları da @550519 devrediyorum.

Bütçeniz sabit 22K mı o bütçeye daha iyi monitör gelebilir ve aynı ekran kartına sahip daha iyi sistem. ( yeni RX 6800'lü sistemler çıkmış o fiyata onu alın)

Hocam kasada kötü bütün parçalar kötü desem yalan olmaz.
Sistem olarak frekans TV FT3 alın diğer ekipmanları da @550519 devrediyorum.
Ooo geriye 6000 civarı var, güzel bir şeyler gelir.

Sistem gayet güzel.

Sistem ise bu:

Monitör olarak 165Hz AOC 24″ 24G2SPU/BK 165HZ 1MS HDMI DP FHD IPS GAMING MONİTÖR – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri

Sistem olarak da
Böyle çok daha iyi bir seçim olur.

Sistem olarak da
Hocam attigin sisteme baktim birsürü ekleme yapılırsa pahalı olur bide ben maks 2 siteden siparis veririm hani pc a sitesinden bileşenleri b sitesinden alirim sistem olarak eklenmelerle beraber en iyi fiyat benim yaptığım 16.700 tl en iyi sistem bence bu rami olsun ssd si olsun kasası fln ben sadece bileşenleri arıyorum bana uygun olanı şöyle birşey yaptım bide buna bakarsan sevinirim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230530_181608_Chrome.jpg
    Screenshot_20230530_181608_Chrome.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 31
Hocam attigin sisteme baktim bir sürü ekleme yapılırsa pahalı olur bir de ben maksimum 2 siteden sipariş veririm hani PC'a sitesinden bileşenleri b sitesinden alirim sistem olarak eklenmelerle beraber en iyi fiyat benim yaptığım 16.700 TL en iyi sistem bence bu RAM'i olsun SSD'si olsun kasası falan ben sadece bileşenleri arıyorum bana uygun olanı şöyle bir şey yaptım bir de buna bakarsan sevinirim.

Kötü hocam bunlar tek tek toplarsanız daha iyi olur sizin için. (ekipman için)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı