Toplam fiyata bak 16650 tlmiş bence iyi bir sistem kafama oturdu bileşenler için şu anda detayli bir araştırma yapıyorum.
Hocam bu arada son kez bir düzenleme yaptım şimdi nasıl sence.
Seçtiğiniz monitör kötü. Klavyede kötü.
Toplam fiyata bak 16650 tlmiş bence iyi bir sistem kafama oturdu bileşenler için şu anda detayli bir araştırma yapıyorum.
Hocam bu arada son kez bir düzenleme yaptım şimdi nasıl sence.
16.5k pc sistem bütçe geriside bilesenler mouse monitör flnBütçeniz sabit 22K mı o bütçeye daha iyi monitör gelebilir ve aynı ekran kartına sahip daha iyi sistem. ( yeni RX 6800'lü sistemler çıkmış o fiyata onu alın)
Sistem adı? Yada sitesi?aynı sistem 17 k ya falan var
O fiyat bandında trendyoldan onerebilecegin varmı peki klavye ve monitor olarak?Seçtiğiniz monitör kötü. Klavyede kötü.
O fiyat bandında Trendyol'dan onerebilecegin var mı peki klavye ve monitor olarak?
Asus tuf daha iyi değil mi? Klavye markasıda tuhaf geldi razer alicaksam set olsun diye o klavyeyi seçtim bariz farklar varmi yoksa benim sectiklerim baya çöp mü?
ASUS TUF daha iyi değil mi? Klavye markasıda tuhaf geldi Razer alacaksam set olsun diye o klavyeyi seçtim bariz farklar var mı yoksa benim sectiklerim bayağı çöp mü?
Sağol herşey içinASUS TUF monitör sorunlu. Klavye istiyorsan Razer set membrane Ornata V3 bakabilirsin.
Hocam bide son soru 16650 tl sistem iyidi mi parcalarında genel bir sikinti darboğaz falan çıkarmı senceASUS TUF monitör sorunlu. Klavye istiyorsan Razer set membrane Ornata V3 bakabilirsin.
Sağ ol her şey için.
Hocam bir de son soru 16650 TL sistem iyiydi mi parcalarında genel bir sıkıntı darboğaz falan çıkar mı sence.
Monitör güzel ama istersen gigabyte G24F-2 de alabilirsin ss ips panel 180 hz güzel bir monitör kullandığım için söylüyorumToplam fiyata bak 16650 tlmiş bence iyi bir sistem kafama oturdu bileşenler için şu anda detayli bir araştırma yapıyorum
Hocam bu arada son kez bir düzenleme yaptım şimdi nasıl sence
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.