22.000 TL'ye iPhone önerisi

620156

Centipat
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum, iPhone 11 alınır mı? Taksitle alırım diye düşünüyorum. Çok güzel bir bilgisayarım, masam var. YouTube ve Instagram ile ilgileniyorum. Günlük işlemler ve kamera için alacağım. 22.000 TL fiyatı ve 64 GB.
Android'den bıktım artık, Amazon'dan alacağım telefon.

Hocam Android S23 Ultra 100X Zoom cu tayfa gelmeden söyleyeyim iPhone 11 güncelleme daha almayacak ama çok uzun yıllarda götürür fakat şu anlık 64 GB size yeter bana diyorsunuz fakat bu devirde 64 GB yetmez be hocam.

Arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum, iPhone 11 alınır mı? Taksitle alırım diye düşünüyorum. Çok güzel bir bilgisayarım, masam var. YouTube ve Instagram ile ilgileniyorum. Günlük işlemler ve kamera için alacağım. 22.000 TL fiyatı ve 64 GB.
Aşağı yukarı vereceğimiz cevabı biliyorsunuz bence. Kamera ve günlük kullanım için çok daha iyi telefonlar var. Yok ben illa alacağım derseniz yapacak bir şey yok.

Hocam Android S23 Ultra 100X Zoom cu tayfa gelmeden söyleyeyim iPhone 11 güncelleme daha almayacak ama çok uzun yıllarda götürür fakat şu anlık 64 GB size yeter bana diyorsunuz fakat bu devirde 64 GB yetmez be hocam.
iPhone 11 fiyatına S22 alınabiliyor. iPhone 11'in S22'ye karşı tek bir artı yönü yok. Üstüne S22 fark atmış bir cihaz. Parasını savurmak isteyen iPhone kullanmaya devam edebilir. Tamamen tercih meselesi. Paran varsa alırsın fakat paranın hakkını vermesini istiyorsan almazsın.

S23u (teleskop) sahibi olarak geldim bile.

Hocam IPS panel, 64 GB günümüz şartlarında fiyatına göre çok kötü kalıyor. Ve o batarya sizi asla mutlu etmeyecek hocam, elinizde şarj makinesi ile dolaşmanız gerekir. iPhone kısmında başka şansınız yok zaten o bütçeye ancak en düşük IP12, IP13 alınmasını tavsiye ediyorum eğer iPhone konusunda kararlıysanız.

Ancak tabii ki aynı bütçeye çok daha güzel ve güncel Android telefonlar var.

Ya saçmalamayın ya. Doğru olan bir şey var ortada onu söylüyor insanlar. Ne 100x'i ne diyorsunuz?

iPhone 11 fiyatına S22 alınabiliyor. iPhone 11'in S22'ye karşı tek bir artı yönü yok. Üstüne S22 fark atmış bir cihaz. Parasını savurmak isteyen iPhone kullanmaya devam edebilir. Tamamen tercih meselesi. Paran varsa alırsın fakat paranın hakkını vermesini istiyorsan almazsın.

S22 mükemmel bir cihaz bu konuda tartışamayız bile öte yandan neredeyse birçok Android cihazın özellikleri uçuyor RAM miktarları, kamera vb fakat gün sonunda iOS ile pek bir fark olmuyor fakat bugün iPhone 7-8 bile kullanan elemanların telefonlarına baktığında göze çarpan donma kasma yok bunun sebepleri farklı bir konu ben iOS işletim sistemine sahip bir telefondan kolay kolay şikayetci olacağını sanmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı