22.000 TL'ye kadar monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
22.000 TL

Rhanta

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Yakın zamanda bir arkadaşım sistem toplamak istiyor ve oyun amaçlı kullanacağını söyledi. Benden tavsiye istedi fakat piyasa hakkında pek bilgim olmadığı için sizlere danışıp bilgi almak istedim. Öncelikle isteğimiz şu, fiyat performans olması. M.2 SSD ve 1 TB HDD olması ve 240 Hz bir monitör olması. Genel olarak oynadığımız oyunlar Online olduğu için CS:GO Valorant tarzı FPS çok önemli, bu bağlamda bu "İndirim Köşesi" kategorisinden tutun önerebileceğiniz güzel indirimli parçalar ve geleceğe yönelik yükseltilebilir bir sistem önerirseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam: 22.279₺

Toplam: 22.279₺
Bir tık kötü sistem sanki hocam PSU - Sata SSD - Zalman Kasa falan kötü seçimler gibi..

Bir tık kötü sistem sanki hocam PSU - Sata SSD - Zalman Kasa falan kötü seçimler gibi.
Tek M.2 slotu bulunan anakartlı sistemlere ileride depolamaya güncelleme yapması kolay olsun diye Gen3 yerine SATA 3.0 SSD öneriyorum. Vasat bir Gen3 M.2'dense SATA 3.0 ile bir süre idare edip sonra Gen4 bir SSD takmayı ben daha mantıklı buluyorum.
İlla M.2 istiyorum diyorsan:
Kasa ve PSU da ayrıca bu bütçede alabileceğin iyi parçalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı