22.000 TL'ye kadar RDR2'yi 2K ultrada oynatacak sistem önerisi

haymatlos1

Decapat
Merhaba sadece kasa olmak üzere 18-22 arası zorlarsa Max 23 bin arası bir sistem arıyorum. Sistem uyumu olabilecek darboğaz sorunu vs. yaşatmaması daha iyi olur.

Ek: Daha çok RDR2 için istiyorum 2K'da Ultra oynatabilecek bir sistem benim için yeterli.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1
2
3
4

Şu sistemleri genel olarak buldum bunların arasından en mantıklısı hangisi olur peki hocam?

Ek sıkıntı şikayetvar vs gibi sitelerden çok inceledim bu siteleri hasarlı/kusurlu gelme problemi biraz şans işi belki ama bunları dikkate almalı mıyım?

1
2
3
4

Şu sistemleri genel olarak buldum bunların arasından en mantıklısı hangisi olur peki hocam?
Ucuzluk bakımından 1. sistem. NVIDIA istiyorsanız 4. sistemde iyidir, ama VRAM sorun çıkarabilir 2k’da.

İkincinin parçaları genel olarak daha kaliteli (ROG Strix vs.) ama ucuz olsun diyorsan 1 ile git. Diğer seçeneklere bakma çünkü RX6800'lü sistemin 20 bin olduğu yerde 3070TI'lı bir sisteme 24 bin verilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…