22.000TL laptop tavsiyesi

Bütçe
22.000

HiroZero19

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-3740 R7-370 4GB VRAM 16 GB DDR3 RAM 120 GB SSD 1TB HDD
Meslek
Öğrenci
22.000TL bandında genel olarak son çıkan oyunları oynatacak bir laptop arıyorum ama tavsiye olarak Monster ya da Excalibur olmazsa sevinirim.

Bütçe oluşunca 8 GB ram eklemesi yapmayı unutmayın.

Mesai arkadaşımın birinde Acer Nitro serisi bir Laptop var sürekli çok ısındığından şikayetçi. Bence MSI'ın Katana veya Bravo serisi Laptoplararına da bakılabilir onların soğutma sistemleri çok kaliteli.

22.000TL bandında genel olarak son çıkan oyunları oynatacak bir laptop arıyorum ama tavsiye olarak Monster ya da Excalibur olmazsa sevinirim.

Bütçenin 2.000TL ilerisinde olsa da yolda bırakmaz.

Mesai arkadaşımın birinde Acer Nitro serisi bir Laptop var sürekli çok ısındığından şikayetçi. Bence MSI'ın Katana veya Bravo serisi Laptoplararına da bakılabilir onların soğutma sistemleri çok kaliteli.
Victus serisine de bakılabilir hocam. 22 bin bütçe olduğu için bu iki seçenek dışına pek çıkamıyorum.

Victus serisine de bakılabilir hocam. 22 bin bütçe olduğu için bu iki seçenek dışına pek çıkamıyorum.

Victus da güzel hocam evet. Sizin attığınız Acer Laptop ekran kartı açısından daha ileri mesela ancak ben bizzat MSI bir Laptop kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki şu an Laptop piyasasında soğutma sistemi en kaliteli olan Laptoplar MSI marka olanlardır. Malzeme kalitesi ve ürünün arkasında durmak açısından da aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı