22.500 TL yayın ve oyun için monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
20000-25000
Böyle bir şey yapabilirsiniz.
Daha F/P olması için Ram bu da seçilebilir. Diğer parçalar güzel.

Daha F/P olması için RAM bu da seçilebilir. Diğer parçalar güzel.

Bütçe varken üst seviye RAM tercih edilebilir, göz çıkarmaz.

Şöyle bakınca hazır sistem ile toplama arasında çok bir fiyat farkı göremedim toplama alıp eldeki bilgisayarı elden çıkarmak da mantıklı olmaz mı

Bazı yayıncılar 2 tane PC kullanıyordu birinde yayın için yüksek bir işlemci vardı diğerinde ise oyun için yüksek bir ekran kartı böyle bir şey yapabilirsiniz.

Şöyle bakınca hazır sistem ile toplama arasında çok bir fiyat farkı göremedim toplama alıp eldeki bilgisayarı elden çıkarmak da mantıklı olmaz mı?

Attığımda parça kalitesi biraz daha yüksek ama farka deyip değmeyeceğini siz belirleyeceksiniz fakat attığım sistem 19k civarı ediyor bu fiyata sıfırı alınıyor, satmak daha mantıklı gibi.

Bazı yayıncılar 2 tane PC kullanıyordu birinde yayın için yüksek bir işlemci vardı diğerinde ise oyun için yüksek bir ekran kartı böyle bir şey yapabilirsiniz.
henüz o kadar parayı bulamadım zaten dediğim gibi çok profesyonel bir yayıncılık değil hevesimi almak için yapacağım

Attığımda parça kalitesi biraz daha yüksek ama farka deyip değmeyeceğini siz belirleyeceksiniz fakat attığım sistem 19k civarı ediyor bu fiyata sıfırı alınıyor, satmak daha mantıklı gibi.
aynen öyle en azından elimdeki bilgisauarı satarsam alacağım sistemin parçalarını bir tık daha yükseltebilirim aile baskısından bir tık kurtarır beni

Bütçe varken üst seviye RAM tercih edilebilir, göz çıkarmaz.
Ram için burada indirime girmiş ne kadar sürer bilmem ama kalsın burada.

Ram için burada indirime girmiş ne kadar sürer bilmem ama kalsın burada.

Hızı çok düşük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı