22.500 TL'ye ekipman dahil sistem toplama

Daha fazla  
22.500 TL'ye içinde mouse, klavye vb. her şey olan sistem toplayabilir miyiz? Monitör dahil olmayacak. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
22.500 TL'ye içinde mouse, klavye vb. her şey olan sistem toplayabilir miyiz? Monitör dahil olmayacak. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

6800'den vazgeçersen şöyle önerebilirim.

Ekipman hakkında pek bilgim yok iyilerini bulmaya çalıştım ama naçizane önerim 6800 alman ve ekipmandan bir tık kısman olacaktır.

6800'den vazgeçersen şöyle önerebilirim.

Ekipman hakkında pek bilgim yok iyilerini bulmaya çalıştım ama naçizane önerim 6800 alman ve ekipmandan bir tık kısman olacaktır.

Sistem güzel, işlemci olarak AMD istenirse bu daha iyi olabilir. Ekipmanlar hakkında @Kiznaiver hocamın daha iyi öneriler yapabileceğini düşünüyorum.

Ekipmana 700TL bütçe kalıyor. Baya az. İkinci ele yönelirseniz daha düzgün şeyler toplanabilir.
350-400TL'ye temiz Pulsefire Haste alırsınız elinize oturursa. Klavye olarak düşük bir model tercih edilebilir kulaklık daha önemli bir ekipman olduğu için. Full ikinci el alsanız da pek düzgün ürünler kalmıyor aslında. Yine de bir şeyler toplamaya çalışalım:

165TL artıyor düşük ekipmanlar seçmemize rağmen. Mouse olarak 165TL'ye adam akıllı bir ürün yok. Bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz ikinci elde kapalı kutu veya az kullanılmış HK Gaming Mira M alabilirsiniz. Amazon'da fiyatı düştüğünde stoklayanlar satıyor. Normalde satılacağı fiyatın altında olan mouse'lar. En mantıklı tercih bunlar olur sizin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı