22 bin bütcede MSI GE76 Raider alınır mı?

Bütçe
22000
Profil foroğtafınızda Daenerys Targaryen var.
Ironic.
Bahsettiğiniz modelde voltaj oranı ve donanımın içeriği hakkında bilgi mevcut mudur? Ve beklenen fiyatı ve ne zaman geleceği belli midir?
Hocam Mart ayında yeni Legion modelleri çıkacak. Asus tarafında Ryzen işlemcili modeller çıktı ancak Türkiye'de yoklar henüz.

Hocam diğer konudan da yazdım, rahatlıkla alabilirsiniz. Thunderbolt var sanıyordum bunda eğer kullanmayacaksanız çok önemli değil bana göre. GE76 gayet iyi bir tercih olur, üst sınıf bir laptop. Kalite olarak rakibi Legion 7 ROG Scar Predator triton gibi seriler.

Hocam diğer konudan da yazdım, rahatlıkla alabilirsiniz. Thunderbolt var sanıyordum bunda eğer kullanmayacaksanız çok önemli değil bana göre. GE76 gayet iyi bir tercih olur, üst sınıf bir laptop. Kalite olarak rakibi Legion 7 ROG Scar Predator triton gibi seriler.
Legion 7 ROG Scar Predator triton bu yakında çıkacak dedikleri 5800 serisi laptop sanırım peki bunu beklemeye gerek var mıdır fiyat ve performans farkı ne olur sizce?

Legion 7 ROG Scar Predator triton bu yakında çıkacak dedikleri 5800 serisi laptop sanırım peki bunu beklemeye gerek var mıdır fiyat ve performans farkı ne olur sizce?

10870h 4800ha yakın. 5800h daha güçlü olacak. Ama o modeller en erken yazın gelir Türkiye'ye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı