yurtdışı satışına göre 25k vergilerde binince herhalde bi 30k olur diye düşünüyorum güzel pc ama boşuna beklemişde olabilirim sonrasında elimizde gümlemesin
Yurt dışı satışına göre 25k vergilerde binince herhalde bir 30k olur diye düşünüyorum güzel PC ama boşuna beklemişde olabilirim sonrasında elimizde gümlemesin.
Agalar emin olamıyorum sürekli zaten yeni donanımlar yeni laptoplar PC'ler cıkıyor ve hiçbirzamanda durmayacak bu.
ROG STRIX Scar 17 G733.
G733QR-K4094r bahsettiğiniz laptop beklemeye değer mi fiyat olarak nasıldır emin değilim fakat donanım olarak bu bahsettiğimiz modele göre bayağı iyi gözüküyor özellikle GPU saat işlemci hızına göre YÜZDE200 falan fark koymuş. CPU da ortada.
Ne yapsam bilemedim.
Agalar emin olamıyorum sürekli zaten yeni donanımlar yeni laptoplar PC'ler cıkıyor ve hiçbirzamanda durmayacak bu.
ROG STRIX Scar 17 G733.
G733QR-K4094r bahsettiğiniz laptop beklemeye değer mi fiyat olarak nasıldır emin değilim fakat donanım olarak bu bahsettiğimiz modele göre bayağı iyi gözüküyor özellikle GPU saat işlemci hızına göre YÜZDE200 falan fark koymuş. CPU da ortada.
Ne yapsam bilemedim.