22 bin bütcede MSI GE76 Raider alınır mı?

Bütçe
22000

ali_007

Hectopat
Katılım
13 Aralık 2014
Mesajlar
57
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
Belirttiğim bütcede G76 Raider RTX 3070 laptop almaya karar verdim.
Özellikle diğer modellere göre ekran kartının gücü diğerlerine göre daha fazla olduğu için daha yüksek performans veriyor.
Bu modelde Thunderbolt 3 yok fakat donanımı daha güçlü ve Thunderbolt ile fazla fark edeceğini düşünmüyorum performans olarak.


Bu bütce ile bu sisteme yakın PC toplasam yüzde 20-25'lik bir performans farkı var. Modelleme ve render yapıyorum. 20-25'lik bir farkı taşınabilir olması durumu değeceğini düşünüyorum.
Görüşlere açığım.

İyi forumlar.
 
İroni herhalde? Değilse arkadaş telefon numarasını atsın her seferinde sen taşıyacaksın o 10 kiloluk "son sistem setup'ı". Kafe'ye bile gitse taşınacak. Uygunsa haberleşin arkadaş ile.

Hocam açıkçası ROG'un laptoplarını bekleyin. Bu sene MSI Intel ile anlaşarak hata yaptı bence. Hem 5000 serisi laptop işlemciler çok güçlüler hem de ROG'un fiyatları daha uygunlar. 20 binin altı 3070'li R5 5800H'lı sistemler gelecek yakında.
 
Laptop almadan önce şuna karar vermeniz gerek.
Masaüstü alma şansım var mı?
İkisini birden alırsam nasıl olur?
Normalde laptop konularına masaüstü yazanlara çok fazla gıcık olurum ancak yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla masaüstü toplama şansınız var. Sorularıma cevap verirseniz daha fazla yardımcı olabilirim.
 
Bence bu da işinizi görür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
19 bin TL.
 
Bana "düşük seviyeli yaşam formu" deyip çok gereksiz saçma örnek vermeniz ironikmiş. Size ne yahu? Hem oyun oynamak istiyor, hem de taşımak ve işini yapmak istiyor. Size ne? Para sizin mi?

Bu arada laptop gayet güzel.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı