Teşekkür ederim, sistemin tek küçük eksisi sanırım işlemcisi. Bu şekilde bi de AMD sistem öneriniz var mı? Bu saatten sonra 3bin serisi kartları tercih etmem, fakat 4bin serisi karta çıkınca da işlemciden ya da monitörden oldukça kısmam gerekecek.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Elektronik: Ryzen 5 5500, RTX4060 Ti sistem 17.999 TL
Açıkçası, bilemedim. Bu sefer kotu parcalar doldurulmus ama 4060 Ti sistem sart ise en ucuzu bu gozukuyor hazir olarak. PSU cop, 5500 darbogaz belki az yapabilir. Bir de sivi sogutma var 5500'e. 😂 https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/ Ben begenemedim bu sefer ama...www.technopat.net
Teşekkür ederim, sistemin tek küçük eksisi sanırım işlemcisi. Bu şekilde bir de AMD sistem öneriniz var mı? Bu saatten sonra 3bin serisi kartları tercih etmem, fakat 4bin serisi karta çıkınca da işlemciden ya da monitörden oldukça kısmam gerekecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.