22 bin TL telefon tavsiyesi

Konu sahibi zaten almis hayirli olsun. Üzmeye üzmez pişman etmeye etmez ama almisken daha iyi birsey alsa iyi olurdu diyorum.

Konu sahibi aldığını söylememiş diye görüyorum.

Bizde gerekirse sabredip 24FE almanin daha mantıklı olduğunu savunduk zaten. Bütçe çıkmıyor deyipte X7Pro almak başka 40 farkli bahane uydurmak baska.

O zaman da S23 ve 14T Pro ikilisi çelişki yaratıyor, olay tamamen bütçe ve kullanım amacından ibaret.

X7 Pro almis 23k ya hocam.

O zaman da S23 ve 14T Pro ikilisi çelişki yaratıyor, olay tamamen bütçe ve kullanım amacından ibaret.

S23'ün ne artisi var S24FEden? Kanera haric S24FE cok daha iyi. 14T Pro evet daha guclu ve oyun icin daha iyi bir cihaz ama 36600 TL en uygun şu an. Aradaki fiyat farkina degecek bir artisi yok.

Ve yurt disinda S24FE ile ayni fiyatta olduğunu da belirteyim. Ulkemizde gereksiz pahali bir model daha.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250221_204146_Chrome.jpg
    Screenshot_20250221_204146_Chrome.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 33
Ve yurt disinda S24FE ile ayni fiyatta olduğunu da belirteyim. Ulkemizde gereksiz pahali bir model daha.

Ekran görüntüsü 2025-02-21 205319.png

512 GB versiyonu 32K'ysa 256 GB versiyonu 30k falandır diye düşündüm ama öyle değilmiş. Zaten Almanya'da yaşayanların Samsung kullanmak için başka sebepleri de var, orası ayrı mesele.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı