22 bin TL'ye hazır sistem önerisi

Canak anten

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Arkadaşlar, monitör dahil olmadan sadece hazır sistem. Kasa 22-23 k kadar bütçe var. Yaza doğru düşecek diyorlar. Tam da bilmiyorum.
Bilgisayardan gram anlamam hani harbi anlamam. Eskiden laptop kullanıyordum.

Geçen ay çöp oldu. Şimdi de hazır sisteme geçeceğim inşallah. Öncelikle, biraz beklemeli miyim şu yaz aylarını yoksa şimdi mi almalıyım? Sistem önerilerinizi bekliyorum sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan alman çok iyi olur, itopya diye bir site var hazır sistemleri görürsün. Ben güvenemem diyosan bu site yayıncılara sponsor oldu itopya, ve en güzel yanı sistemi değiştirebiliyo olman. Sana tavsiye olarak nvidia ekran kartlı ryzen işlemcili bir sistem al. Ve sakın ama sakın trendyoldan hazır sistem alma. SAKIN OLA.

Yaza kadar beklemeye gerek yok yazdayız zaten karne indirimleri gelir diye bekliyorum o arada alabilirsiniz veya şu an 22K ya alınabilecek kasalar var direk onları da alabilirsin.

İşte hocam ben nokta kadar anlamadığımdan oradaki sistemlerden sizin önerilerinizi bekliyorum. Mesela 20.987'ye sistem vaf 21.345'e de var rakamları salladım şu an arasıdaki fark falan ucuz hani şunu al ne bileyim şunu şöyle özelleştir falan.

Şu an alman çok iyi olur, İtopya diye bir site var hazır sistemleri görürsün. Ben güvenemem diyorsan bu site yayıncılara sponsor oldu İtopya, ve en güzel yanı sistemi değiştirebiliyor olman. Sana tavsiye olarak NVIDIA ekran kartlı Ryzen işlemcili bir sistem al. Ve sakın ama sakın Trendyol'dan hazır sistem alma. Sakın ola.

Yok hocam İtopya'dan alan arkadaşlarım var fakat üstte belirttiğim gibi.

İşte hocam ben nokta kadar anlamadığımdan oradaki sistemlerden sizin önerilerinizi bekliyorum. Mesela 20.987'ye sistem vaf 21.345'e de var rakamları salladım şu an arasıdaki fark falan ucuz hani şunu al ne bileyim şunu şöyle özelleştir falan.

biraz bekle ben senin için güzel bir sistem bulacağım

THE-VOK II V4 / INTEL Core i5 12400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bu sistem gerçekten çok güzel tüm oyunları açar kasayı istersen değiştirebilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı