22 bin TL'ye oyun için laptop önerisi

kaanakgoren

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben uzun zamandır oyuncu laptopu için para biriktiriyorum ve şu anda 22 bin TL civarında param var. Bu parayla şu ana kadar çıkmış tüm oyunları oynayabileceğim ve en azından 3-4 sene daha çıkacak oyunları oynayabileceğim bir bilgisayar alma isteğim var. Oyuncu bilgisayarı konusunda hangi özelliklere dikkat etmeliyim, çok bir fikrim yok o yüzden adını sanını duyduğum Monster oyuncu bilgisayarlarına bakıyorum. Aşağıda linkini attığım oyuncu bilgisayarı size göre nasıl, yoksa bu parayla daha iyi bir sisteme sahip laptop veya diz üstü bilgisayar alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX3050 TI 60 watt bu üründe. 2060 90 watt daha iyi performans veriyor öyle düşün. masaüstü 1060'a eşit olur diye düşünüyorum ama 2060 90 watt her türlü geçiyor performans olarak daha iyi laptoplara bakabilirsin.
Bakındım biraz 3050ti 95 watt olarak bir tane ürün buldum inceleyebilirsin

Bu bütçeye alacağın bir laptop ile 3-4 yıl sonra çıkacak oyunları oynamak biraz zor. 3050Ti güçlü bir ekran kartı değil ve VRAM'i çok düşük. En azından max-P 3060'lı laptop almak lazım 3-4 yıl sonra çıkacak oyunları oynayabilmek için. Uzun ömürlü bir bilgisayar istiyorsanız bu bütçe ile masaüstü almanız daha mantıklı olur.

Teşekkür ederim

Bu bütçeye alacağın bir laptop ile 3-4 yıl sonra çıkacak oyunları oynamak biraz zor. 3050Ti güçlü bir ekran kartı değil ve VRAM'i çok düşük. En azından max-P 3060'lı laptop almak lazım 3-4 yıl sonra çıkacak oyunları oynayabilmek için. Uzun ömürlü bir bilgisayar istiyorsanız bu bütçe ile masaüstü almanız daha mantıklı olur.
Masaüstü bilgisayar hiç kullanmadım o yüzden soğuk geliyor bana sizin dediğiniz gibi aynı parayla daha yüksek seviyede bir pc almak mümkün

Attığınız laptopun az üstü fiyatına 3060'lı laptoplar bulabilirsiniz.
Benzer özellikli 3060'lı laptoplar ile ileriki zamanda çıkacak olan oyunları da oynayabilir miyiz

İllaki oynarsınız fakat Ultra ayarda vs olmaz yıllar geçtikçe Ultra high medium diye gider.

3060 3050 Ti'dan daha ileriye dönük olur tabii ki.

Attığınız Monster kesinlikle fiyatının hakkı değil üstüne alınmaz da Clevo kasa. Başlıktaki fiyatı zaten geçmişsiniz Monster ile. Üstüne biraz daha ekleme imkanınız varsa bu modeli öneririm;

Fiyatı pahalı derseniz farklı bir öneri yapabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı