Çözüldü 22 Mbps internette 2.5 mb/s indirme hızı normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lyntax

Decapat
Makaleler
9
Daha fazla  
Digitürk internet kullanıyorum, bilgisayarımda internet CAT6 kablosu ile bağlı ve 150Mbps'e kadar destek sunuyor. Speedtest yapınca da 22 download, 9 upload alıyorum. Bu değerler benim için yeterli fakat bir şey indirmeye kalkıştığımda indirme hızı 2.5M/sn'e kadar düşüyor. Müşteri hizmetlerini aramalı mıyım veya başka bir internete mi geçmeliyim? Bu değerler benim için oldukça düşük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
22 Mbps download alıyorsan 8E bölüp saniyede kaç MB indirdiğini bulabilirsin. Ki o da 2.5 megabayt ediyor saniyede yani Mbps'e göre aldığın değer normal.
22 Mbps download alıyorsan 8E bölüp saniyede kaç MB indirdiğini bulabilirsin. Ki o da 2.5 megabayt ediyor saniyede yani Mbps'e göre aldığın değer normal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normal değer. Sizin istediğiniz hıza ulaşmak için 150-200 Mbps hızınızın olması lazım. Kavram yanilgilari var arkadaş güzel aciklamis yukarıdaki yorumda.
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı