Çözüldü 22 Mbps internette 2.5 mb/s indirme hızı normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lyntax

Decapat
Makaleler
9
Daha fazla  
Digitürk internet kullanıyorum, bilgisayarımda internet CAT6 kablosu ile bağlı ve 150Mbps'e kadar destek sunuyor. Speedtest yapınca da 22 download, 9 upload alıyorum. Bu değerler benim için yeterli fakat bir şey indirmeye kalkıştığımda indirme hızı 2.5M/sn'e kadar düşüyor. Müşteri hizmetlerini aramalı mıyım veya başka bir internete mi geçmeliyim? Bu değerler benim için oldukça düşük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
22 Mbps download alıyorsan 8E bölüp saniyede kaç MB indirdiğini bulabilirsin. Ki o da 2.5 megabayt ediyor saniyede yani Mbps'e göre aldığın değer normal.
22 Mbps download alıyorsan 8E bölüp saniyede kaç MB indirdiğini bulabilirsin. Ki o da 2.5 megabayt ediyor saniyede yani Mbps'e göre aldığın değer normal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normal değer. Sizin istediğiniz hıza ulaşmak için 150-200 Mbps hızınızın olması lazım. Kavram yanilgilari var arkadaş güzel aciklamis yukarıdaki yorumda.

Normal değer. Sizin istediğiniz hıza ulaşmak için 150-200 Mbps hızınızın olması lazım. Kavram yanilgilari var arkadaş güzel aciklamis yukarıdaki yorumda.
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…