220.000 TL ile mining makinesi mi alınmalı?

Hocam nasıl bir siteyse biz de taşınalım. Kirayı da GPU'lara ödettik mi tamamdır.

Yasa dışı bir iş varsa, başına bela alır. Her ay onlarca lira "kaçak elektrik bedeli" ödüyoruz. Adamlar mining yapıp para kazanacak, biz de enayi gibi milletin elektrik parasını mı ödeyeceğiz?

Ne yazdığını bilecek o zaman maalesef ki. Mining dediğiniz olay ticari bir olay ve ucunda bir gelir var.

Ne yazdığını bilecek o zaman maalesef ki. Mining dediğiniz olay ticari bir olay ve ucunda bir gelir var.
Evet size haksız demiyorum.
Haklısınız ama o kadar derde girmeye gerek yok.
Fakat haklısınız.

Değil BTC sıfırı görsün çeyreğine inip 1 ay stabil kalsa o paranın 50 binini kurtarırsan kendini şanslı say.

Bobcat’i bir araştırmanı öneririm. Şu an ciddi anlamda kâr getiriyor. Arkadaşım cihazı haziranda sipariş etti kasım gibi eline ulaştı. Yaşadığı yerde yerleştirecek mantıklı bir yer bulamadığı için 6k’ya aldığı cihazı 22k’ya sattı. Kötü yanı şu: ürün 4-5 ayda falan eline ulaşıyor. 4-5 ay sonrası için kâr edersin ya da zarar edersin demek çok zor. Her şey çok hızlı gelişip değişiyor. Ben şahsen zarar edeceğimi düşünmüştüm ama kâr etti.

Adam miningden çok alım satım ile para kazanmış gibi geliyor bana.

Elektrik mevzunu merak ettim doğrusu arkadaş inatla cevap vermiyor. Gün içinde cevap vermezse Cimer'e bildirmek lazım durumu.
az önceki sayfaya bakarsan cevabı görebilirsin
O cevabı kaile bile almıyorum. Öyle bir sistem yok Elektrik kullanım şartları konusunda haberi yok sanırım. Eğer böyle bir sistem varsa yasal belgeler ile anlatsın bize bakalım.
istedigini yap paşa site içi mustakil evde oturuyorum cimer diyor bana
yaştan değil peder emekli ben dışardayken falan ilgilenebilir problemi olmaz

şu geliyor aklıma 6 tane 3090 yerine 20 tane 1660 super daha mantıklı değil midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…