220.000 TL ile mining makinesi mi alınmalı?

Kim boş yazmış kim dolu konu sahibi okuyup karar verecek zaten durduk yere ortamı germeye ne gerek var? Ne meraklısınız kavga etmeye milletle?

Mining'in mantıklı olup olmadığını sormuş bende insan gibi cevapladım? Kart hakkında bilgim yok. Gidip insanca söyledim zaten.
Mining hakkında bilginiz yokken mining hakkında bir soruya cevap vermenizi normal buluyorsunuz yani?
Kim boş yazmış kim dolu konu sahibi okuyup karar verecek zaten durduk yere ortamı germeye ne gerek var? Ne meraklısınız kavga etmeye milletle?
O zaman buraya pilav tarifi verelim, sonra da pilav sat diyelim adama. Herkes kafasına göre yazsın değil mi? Bir milyon tane mesaj atalım.

Mining hakkında fazla bir fikrim yok ancak Mining Rig kurmak mantıklı gibi

Demek hiçbir fikir içermiyor değil. Herkes her konuyu yalayıp yutmuş, profesörü olmuş olmak zorundada değil. Bilen bildiğini yazıyor yanlış olan cevaplar " yanlış cevap " olarak işaretleniyor. Konu sahibi her tavsiyeyi uygulamak zorundada değil zaten. Tabii aslında benim üzerime vazife değil @377660 kendisi daha güzel ifade eder ben sadece ortada olmaması gereken bir yorum görünce yorum yazma ihtiyacı hissettim.

Son düzenleme:
Kendim de bakiyorum zaten, yurtdisinda trye mal getiren arkadas var ondan alabilirim bu problem degil bence kart cıktıgı zaman bütün piyasayi arastirip en uyguna toplayabilecegim kadarini alirim, dediginiz gibi itopya gibi yerlere toplu alim icin sormak mantikli fakat karti 3500 dolar baz alirsak benim 5 kartlim butcem var pek de toplu bir alim gibi durmaz

Toplu alımı daha alt modeller için söylemiştim, 10 tane 3070ti ya da 20 tane 3060 mesela.

Mining hakkında bilginiz yokken mining hakkında bir soruya cevap vermenizi normal buluyorsunuz yani?
"Miming yapmak mantıklı" demişim. Kartlar hakkında bilgi birikimim yok ancak Allah'a şükür neyin mantıklı olup olmadığını anlayabiliyorum. Kart hakkında bilginiz varsa ki vermişsiniz verip ayrılabilirsiniz. Bende bilgim olan kadarını verdim. Boş tartışmayı uzatmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…