220 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Hocam TWS değil de bu şekilde istiyorsanız önünüzde yine bir sürü seçenek var. Bende bu tarzda Xiaomi sports Bluetooth ve bluedio TN2 kulaklıkları var. Xiaomi'nin ürünü kronik sorunlu olduğu için alınmaz diye düşünüyorum. Ancak ses profili ve mikrofonu çok iyi. Ayrıca üründe apt-X var. Bluedio'da ortalama bir ses profili ve mikrofon performansı var. Ancak Anc'ye sahip olmasından ötürü tercih ettim ve yine olsa yine ederim. Sony'nin modelini kullanmadığım için bir şey diyemiyorum maalesef.
Bir de bu fiyata yüksek ihtimalle JBL'in bu tarzda bir modelini göreceksiniz. Sakın almayın. Fiyata göre verdiği ses çok kötü.
Ayrıca bu modellerin, genelde, diğer TWS kulaklıklara göre avantajlarından bir tanesi batarya, diğeri de mikrofon performansı.

Hocam öncelikle teşekkür ederim, bu modeller genelde daha hoşuma gidiyor bahsettiğiniz TN2 modeli bütçemi biraz aşıyor ama TN modeli var onu önerir misiniz?
 
Hocam öncelikle teşekkür ederim, bu modeller genelde daha hoşuma gidiyor bahsettiğiniz TN2 modeli bütçemi biraz aşıyor ama TN modeli var onu önerir misiniz?
Hocam, TN serisi çok ucuz bir seri aslında. Güncel fiyatları görünce ciddi anlamda şok oldum. TN2'yi 70 TL'ye almıştım ben, TN modeli de o civarlardaydı. Hocam eğer ki önceliğiniz ses profiliyse Bluedio almanızı tavsiye etmem. Yani 100 TL'nin altında güçlü sayılabilecek bir ANC sunuyor ama mikrofon performansı ve ses profili çok iyi değil. Yani günü kurtarır derim ama önceliğiniz ses veya mikrofonsa alınmaz bence. Başka seçenekler varsa bakın hocam.
 
Hocam, TN serisi çok ucuz bir seri aslında. Güncel fiyatları görünce ciddi anlamda şok oldum. TN2'yi 70 TL'ye almıştım ben, TN modeli de o civarlardaydı. Hocam eğer ki önceliğiniz ses profiliyse bluedio almanızı tavsiye etmem. Yani 100 TL'nin altında güçlü sayılabilecek bir anc sunuyor ama mikrofon performansı ve ses profili çok iyi değil. Yani günü kurtarır derim ama önceliğiniz ses veya mikrofonsa alınmaz bence. Başka seçenekler varsa bakın hocam.

Hocam peki bu model nasıldır? Yorumlara bakarsak şarj dışında pek bir sorunu yok, tasarımı da hoşuma gitti.
 
Hocam zamanında JBL'in en ucuz kablolu kulaklığını kullanıyordum ve ses kalitesi olarak cidden üst düzeydi ama Bluetooth pek tecrübeli olduğum bir konu değil.
Hocam o "giriş seviyesindeki" kulaklığı diyorsanız o cidden çok iyi ama ben- genele bakınca- JBL ürünlerini çok sevmiyorum. Airpods benzeri bir tane kulaklık yapmışlardı mesela, ses ciddi anlamda o fiyata göre kötüydü. Ya aslında JBL iyidir ama bazı ürünler ciddi anlamda fiyatını hak etmiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı