220 TL klavye mouse önerisi

E yarı mekanik istemiyorum diyordunuz hani siz?
Ayrıca onlar yarı mekanik bile sayılmaz. Yarı mekanik CM Lite L gibi olur, Devastator 2'nin switchleri gibi olur. Satış yapmak için önüne gelen yarı mekanik diyince yarı mekanik olmuyor.

220 Liraya hem mekanik klavye hem fare. İmkansız.
Gözünüze hoş geleni alın bu fiyat aralığında alacağınız ürünler aşağı yukarı aynıdır.

Merhabalar. Ben o mağdur James Donkey kullanıcısıyım. Klavyeyi aldığım gün switchine bastdığım an bu kalitesiz bariz ortada. Demiştim. Hemen klavyeyi satılığa çıkardım. 240 TL lik klavyeyi 190 a satdım. Sonra para biriktirip razer aldım. Memnunum. Bir yerde lite l yi de denedim cidden çok daha iyi. O klavyenin switchine bastığında yay sesi çıkıyordu ve red olmasına rağmen sanki fırlayacakmış gibi his veriyordu.

Içinde yarı mekanik bir switch VAR Cherry MX White switch
Yanlış bilgi vermeyin. Rampage Cherry switch kullanamaz öyle bir anlaşmaları yok. Kafalarına göre her marka her switchi kullanamaz. Olsa bile fiyatı 120-130 TL olmayacaktır. Kimden duyduysanız böyle şeyleri gidip ona hesap sorun.

Kötüye de kötü demek lazım.

Mouse olarak sana Bloody A90 öneririm. Zamanında 90 TL'ye almıştım. Şu an 150 TL civarlarında. Toplam 220 TL'ye mekanik klavye bulamazsın. Rampage'in mekanik hisli klavyelerinden alabilirsin ama şu an 3 tane tuşu yok. Temizlemesi baya zor oluyor, space çıktığında geri takılmıyor. Şu an Rampage'in mekanik hisli klavyeleri bile en düşük 100 TL. Bence sen biraz daha para biriktir, 400 TL kadar falan biriktir ve iki tane düzgün klavye ve mouse al. Bloody A90'ı kesinlikle öneriyorum. 3 senedir kullanıyorum ve daha hiç bir sıkıntı yaratmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…