220 TL'ye Bugatek SSD almak mantıklı mı?

Darkstyle12

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle selamunaleyküm.
220 TL'ye sıfır Bugatek marka SSD aldım. Uyguna almış mıyım? Teşekkürler şimdiden.

120 GB aldıysan sıkıntı.

120 GB Windows'u kurmak için aldım. Ayrıyeten yanında 500 GB hard disk takacağım.
Hocam alan olarak çok yetersiz keşke 500 GB bir SSD tercih etseydiniz o bile zar zor yetiyor bana...

Hocam alan olarak çok yetersiz keşke 500 GB bir SSD tercih etseydiniz o bile zar zor yetiyor bana...

120 GB kullandığım SSD'li bir bilgisayarım var yanında 1TB hard disk ile 4 yıldır kullanıyorum bana yetiyor.

Birkaç ay sonra bozulabilecek bir SSD almışsınız iade edin.

Arkadaşlar, öncelikle selamunaleyküm.
220 TL'ye sıfır bugatek marka SSD aldım. Uyguna almış mıyım? Teşekkürler şimdiden.

Hocam bende de vardı aynısı fakat birkaç ay sonra 1TB HDD olduğu halde yetmemişti artıdan neredeyse sadece Windows dosyaları olduğu halde 50 GB falan kalmıştı sonrasında bilgisayar kasıp donmaya başlamıştı ben SSD'dendir diye düşünüp bilgisayarcıya götürdüm SSD'imden dolayıymış SSD değişmek zorunda kaldım ve aldığıma pişman oldum. Neyle değiştin derseniz Samsung EVO 500GB aldım yerine.

Hayırlı olsun iyi fiyata almışsın uzunca kullanman dileğiyle.

Hayırlı olsun iyi fiyata almışsın uzunca kullanman dileğiyle.
Teşekkür ederim

Pek bir sorun olacağını sanmıyorum. İnşallah bir sorun olmaz hayırlısı. Cevabınız için teşekkür ederim

Birkaç ay sonra forumda "SSD hızım çok düşük" diye konu açacağınız bir SSD, bedava verilse bile alınılmaz bu tür SSD'ler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…