2200 Bütçeli Sistem

Pumpkin Draconis

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba , 5 yıldır Dell laptop kullanıyorum o zamanların en iyilerinden olan bir modelini kullanıyorum. Skyrim'i çıktığı zaman Ultra'da rahat kaldıran bilgisayar Age of Mythology'de kasıyor şimdi. Çok şeyler atlattı kısaca , ısıdan sistem eridi falan. Laptopla işim bitti. Bunu satmam dizi , okul vs. işlerini bundan hallederim diyorum. Monitör , DVD , olursa SSD'li , kablosuz eklentili , overclock yapabilme şansım olan "uygun fiyatlı sistem toplama" rehberindeki gibi bir sistem önerir misiniz? Özellikle Neutral üyesinin tavsiyesini almak isterim

UP PLS

@Connor, sistemini düzeltmen gerek, çünkü hata var.

Sistemdeki kasa 12V kanalından 360W veriyor, yetersiz.

R9 290X: 275W
G3258: 70W (O.C yapıldığında, %60 yükte.)
Diğer bileşenler: 50W

Toplam: 395W

2200 liraya overclok yapmana imkan veren bir sitem kuramazsın kurarsan da bir işe yaramaz.En fazla takacağın g3258 olur intel tarafında.G3258 de r9 290x gibi bir karta takılmaz.4670k bile bir nebze darboğaz yapmakta karta.

Merhaba,

Sistem hazırlamamışım sanırsam. Hemen hazırlıyorum

Hayırlı olsun.

İşlemci: FX-6300
Anakart: ASUS M5A97 R2.0
RAM: GSKILL RipjawsX 8GB (2x4GB) 1600MHz
Ekran Kartı: Sapphire R9 280 Dual-X O.C
HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm
Kasa: Zalman Z3 Plus
PSU: Corsair VS 550
Monitör: AOC 21.5" E2262Vw
Soğutucu: Cooler Master Hyper T4

Toplam: 2203 TL

2200 liraya overclok yapmana imkan veren bir sitem kuramazsın kurarsan da bir işe yaramaz.En fazla takacağın g3258 olur intel tarafında.G3258 de r9 290x gibi bir karta takılmaz.4670k bile bir nebze darboğaz yapmakta karta.

Recep abi'nin hazırladığı 1750 TL'lik sistemde bile yapılabiliyor. Neden 2200'lükle yapılamaz anlamadım

Çok teşekkür ederim . Peki bunda DVD, kablosuz falan var mı?

Sistemde DVD yazıcı yok, sonradan eklersiniz diye düşündüm.
WiFi'den bahsediyorsunuz sanırsam, o tür yazılımlar çoğunlukla Mini ITX anakartlarda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…