Merhaba , 5 yıldır Dell laptop kullanıyorum o zamanların en iyilerinden olan bir modelini kullanıyorum. Skyrim'i çıktığı zaman Ultra'da rahat kaldıran bilgisayar Age of Mythology'de kasıyor şimdi. Çok şeyler atlattı kısaca , ısıdan sistem eridi falan. Laptopla işim bitti. Bunu satmam dizi , okul vs. işlerini bundan hallederim diyorum. Monitör , DVD , olursa SSD'li , kablosuz eklentili , overclock yapabilme şansım olan "uygun fiyatlı sistem toplama" rehberindeki gibi bir sistem önerir misiniz? Özellikle Neutral üyesinin tavsiyesini almak isterim
2200 liraya overclok yapmana imkan veren bir sitem kuramazsın kurarsan da bir işe yaramaz.En fazla takacağın g3258 olur intel tarafında.G3258 de r9 290x gibi bir karta takılmaz.4670k bile bir nebze darboğaz yapmakta karta.
2200 liraya overclok yapmana imkan veren bir sitem kuramazsın kurarsan da bir işe yaramaz.En fazla takacağın g3258 olur intel tarafında.G3258 de r9 290x gibi bir karta takılmaz.4670k bile bir nebze darboğaz yapmakta karta.
Sistemde DVD yazıcı yok, sonradan eklersiniz diye düşündüm.
WiFi'den bahsediyorsunuz sanırsam, o tür yazılımlar çoğunlukla Mini ITX anakartlarda oluyor.
Sistemde DVD yazıcı yok, sonradan eklersiniz diye düşündüm.
WiFi'den bahsediyorsunuz sanırsam, o tür yazılımlar çoğunlukla Mini ITX anakartlarda oluyor.