Merhaba,
İşlemci olarak AMD Ryzen 5 5600 (veya Ryzen 5 5600X) ve ekran kartı olarak Sapphire marka RX 6600XT satın almayı düşünüyorum.
Bu temel iki parçaya uygun olacak kaliteli kasa ve güç kaynağı da satın alacağım ancak karar veremedim, önerilerinizi en fazla 2500 lira olacak şekilde bekliyorum.
Selamlar, Aigo DF DLX 21 model kasanın son zamanlarda bolca referansının olduğu gözlenmiştir. Bu duruma özel bir süreliğine "tchnpt-dlx" indirim kuponu sisteme tanımlanmıştır. Hem fiyat avantajı hem bedava kargo aktif edilmiştir. Buradan bakabilirsiniz...
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Biraz bütçenizi aşıyor. İsterseniz kasadan kısabilir. Fakat benim önerim bu iki ürün olur. Kendi seçtiklerinize o paraları vermeyin.
Selamlar, Aigo DF DLX 21 model kasanın son zamanlarda bolca referansının olduğu gözlenmiştir. Bu duruma özel bir süreliğine "tchnpt-dlx" indirim kuponu sisteme tanımlanmıştır. Hem fiyat avantajı hem bedava kargo aktif edilmiştir. Buradan bakabilirsiniz...
Sadece o sitelerden almanızın sebebini anlayamadım. Açıklamazsanız yardımcı olamayız.
750W 80+ GOLD sizin sistem için fazla fakat güç kaynağından kısmak mantıklı bir haraket değil. Dediğim gibi fiyatı fazla geldiyse XPG Pylon ürününe de bakılabilir.
Güç kaynakları her yük altında maksimum verimlilikle çalışmazlar. Neredeyse her zaman en verimli çalıştıkları durum sundukları W'ın yarısı kullanıldığında olur. Hem ileride yükseltme yaparken kolaylık sağlaması için de önceden daha kaliteli bir ünite almak sebeplerden biri.