2200 TL bütçe ile Razer BlackShark V2 vs Logitech G335 vs SteelSeries Arctis Nova 1

Bütçe
2200
Biraz çıkabilirsen 2549 TL'ye çok daha iyi seçenekler var. İkisinin de fiyatı çok iyi şimdi bu fiyata bundan sonra zor bulunur.

2 sine de baktım biraz çıkabilirim Türkiye de karşılaştıran bulamadım hangisi senin tercihin olur
İkisini de yakın zamanda kullandım, ilk önce V2 USB sipariş verdim bir taraftan ses daha baskın geldiği için iade ettim, sonra HS80 aldım kullanıyorum.

Karşılaştırmak gerekirse;
Ses kalitesi olarak bana V2 daha iyi gibi geldi ama yazılımı kötü ve sıkıntılı.
Öte yandan çevresel ses, mikrofon, konfor(kişiden kişiye değişir kafası büyük olanlar memnun kalmıyor) ve oyun için HS80 daha iyi.

HS80 al geç, pek kötü yoruma rastlanmayan nadir kulaklıklardan.

V2'nin ses seviyesi baya şiddetli ve o ses seviyesi + şiddetine göre baya temiz. Konfor olarakta ben sıkıntı yaşamadım, kulaklık baya ergonomik. Arkadaşın yaşadığı sorunda bir taraftan ses baskın gelmiyor aslında gözünüzü korkutmasın, bu kulaklığın saçma bi kroniği var ama KALICI değil merak etmeyin. İlk aldığınızda başlarda kulaklıkta sesin solunda daha az geleceğini duyacaksınız. Onun sebebi de kulaklığın garip bir şekilde sol tarafının sesini sağ tarafın yarı seviyesine ( kendi kendine ) çekmesi. Onu da ses ayarlarına sağ tıklayıp, Razer kulaklığa sağ tıklayıp, Sağ ve Sol sesleri ayrı ayrı ayarladığınız yerde ikisini eşitleyince olay düzeliyor.

HS80 kullanmadım ama forumda özellikle Max modelinin çok sık övüldüğünü gördüm. Ama ikisini de kullanmamış, arasında tercih yapacak biri olsam HS80 seçerdim. Lakin kulaklık gerçekten çok konforlu görünüyor özellikle ped kısmı ve diktörtgen yapısıyla.

Biraz çıkabilirsen 2549 TL'ye çok daha iyi seçenekler var. İkisinin de fiyatı çok iyi şimdi bu fiyata bundan sonra zor bulunur.

Hocam bu bütçede cloud 2 nasıl sizce? Mikrofon kalitesi çok önemli değil benim için. Ayrıca amazon'un satması da memnun kalmazsam iade açısından avantajlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı