2200 TL i5 4460 Sistem Toplama

TP Okuru

Megapat
Merhaba arkadaşlar.
Moba oyunları için ( LOL, Darkorbit, Metin2, Combat Arms, CS:GO ) bir sistem toplamaya karar verdim.
Bu oyunları yüksek ayarlarda akıcı bir biçimde oynatacak bir pc toplamak istiyorum. ( Özellikle lol 60 FPS altına inmemesi lazım. )
Elimde HDD mevcut.
Monitör hariç bir sistem olacaktır. Monitörüm var. ( vs239hv )
İşletim sistemi olarak elimde windows 8.1 keyi var.( Öğrenci lisansı )

Kasa için elimde bulunan bütçe miktarı : 2.200 TL.

Lütfen tüm parçalar vatan bilgisayardan olsun.

Ben böyle bir sistem topladım. Sizce bu fiyata daha iyisi toplanabilir mi ?
Topladığım PC, FPS konusunda söylediklerimi başarabilir mi ?

Bknz:

1raW05.png

Yanıtlarınızı bekliyorum.

Sistem güzel ama, anakart biraz fazla anakart'ı ;
MSi H81M-P33' veya ASUS H81M-D ile değiştirip ekran kartına biraz daha yatırım yapabilirsin. İyi forumlar.

Sistem güzel ama, anakart biraz fazla anakart'ı ;
MSi H81M-P33' veya ASUS H81M-D ile değiştirip ekran kartına biraz daha yatırım yapabilirsin. İyi forumlar.
Anakartı MSi H81M-P33 yapıp ekran kartını Asus R7 370 STRIX GAMING 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı yükselttim.
1-) Sizce 550w PSU yeterli midir ?
2-) lol yüksek ayarlarda +60 fpsyi yakalar değil mi ?
3-) Ekran kartı ve anakart kasaya sığar değil mi ?

Son hali bu şekil oldu. 3-4 gün içinde almayı planlıyorum. Sizce olmuş mu ?

Recep Baltaş abi bi aydınlatır mısın beni lütfen ? Soru işaretleri kalsın istemiyorum kafamda.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    35,6 KB · Görüntüleme: 266
500W lık kasaya dahil PSU'lar var 380 tl yi kasa ile PSU ya ayrı ayrı vereceğine 150,200 tl verirsin anakarttanda kısarsın ekran kartını yükseltirsin hem daha yararlı olur. Şuan internetim olmadığı için bakamıyorum o kasalara fakat ararsan mevcut hemde kaliteli.

R9 380 in asus versiyonunu alırsan daha yararlı olabilir sana bunu öneririm ayrıca sadece belirttiğin oyunlarla kısıtlı kalmazsın

Dosya Ekleri

• FB_IMG_1446126115102.jpg
    FB_IMG_1446126115102.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 176
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı