2200 TL monitörlü sistem toplama

Daha fazla  
Arkadaşlar kolay gelsin öncellikle. Başlıkta belırttiğim gibi PC toplamak istiyorum. Bu fiyata en iyi topalayabileceğim PC ne olur? Vatan Bilgisayar'dan toplarsanız sevinirim. Teşekkürler :)

Vatan fiyatları daha pahalı hocam. Bu sistem orada daha pahalıya gelir. Önerdiğim site gayet güvenilir. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Ara Toplam1.893,01 TL
Toplam KDV340,74 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.233,75 TL
[TBODY] [/TBODY]

Sistem 1.png Hangisini Tavsiye Edersiniz ?
Sistem 1.png
Sistem 1.png
Sistem 2.png
sistem 3.png
Çok özür dileyerek sistem süper fakat dediğim gibi sadece Vatan Bilgisayar dan almak istiyor malasef ailem.

upload_2015-12-20_20-19-11.png

Bu sistemi toplayabildim kardeşim anakartta 2 adet pcı-e yuvası var yani ileride bi sli yapabilirsin x4 860k işlemciyi vatanda bulamadım başka biyerden alabilirsin.
gtx 960 r9 270x'i acımasızca ezer.

Eki Görüntüle 125483
Bu sistemi toplayabildim kardeşim anakartta 2 adet pcı-e yuvası var yani ileride bi sli yapabilirsin x4 860k işlemciyi vatanda bulamadım başka biyerden alabilirsin.
gtx 960 r9 270x'i acımasızca ezer.
Ekran kartı harika monitör küçük ama ilerde değiştiririm. Ama işlemci biraz kötü gibime geldi ne dersin ? Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı