2200 tl oyun için sistem öneri

Yani rahat rahat msi gtx 770 alabilirim.Bir canlı yayında söylemiştim bu konuyu msi önermediler çabuk bozuluyor diyorlar.

Peki teşekkür ederim bu vatandan topladığım sistem ile aynı dimi fiyatlar yani magazasına gidip alsam fiyatlar değişmez yani internet ile ? :)

Son olarak'ta gtx 770 ile hangi oyunları kaç fps'de oynayabilirim bir site varmış biliyor musun ?

Size yazmadım arkadaşlar, kadir denen şahısa yazdım. Sistemin gayet güzel cem, RAM'leri 1866MHz seç.
Kadir Gündüz gerçek ismim... Tayyip gibi eleştiriye tahammülünüz yok herhalde... Siz bilmişlere bizler tahammül ediyoruz...
Tamam donanım olarak 770 kağıt üzerinde üstün gözüküyor ancak gerçek dünya farklı...
Radeon R9 280X vs GeForce GTX 770: Battlefield 4 Performance
Read more at Radeon R9 280X vs GeForce GTX 770: which is the best graphics card? - Opinion - Trusted Reviews
BT4-at-Very-High.png

Review: AMD Radeon R9 280X vs. Nvidia GeForce GTX 770 at 4K - Graphics - HEXUS.net - Page 5
Rome1.png

Sentetik yanlı testlerle bana gelmeyin. AMD desteği yapımcılarda artıyor. Her yeni çıkan oyunda ve sürücüde bu dahada iyileşecek. Çünkü yeni konsullerin alt yapısı AMD!
Paranız çoksa Nvidia alın. İmzama bakarsan ekran kartımı görürsün. Bilmeyen araştırmayan almaz. Alalı 1 yıl oldu. Korkmayın Vatandan aldım. Açılış fiyatı idi % 25 indirimde yaptılar o düşük kurla 520,00 TL. mal oldu. Bulursan hemen al derim. Fiyat/Performans kralı. Neden aldın dersen 7970 param yetmiyordu...:neo:

Param olsa alırım zaten bütçem belli zaten fikir veren arkadaşlar bütçeye göre önerdi.Bana sen gidip'de amd r9 280x öneriyorsun daha ne deyim sana :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı