Elinde GT 1030, RX 460, HD 7850, GTX 750 Ti ayarında bir kart yoksa evet denebilir zira Teknobiyotiğin sattığı o kasa berbat hocam. Bütçeni belirtip bir konu açıp beni etiketleyebilirsin. Sana daha iyisini yapalım.Yani R3 3200G mi almalıyım?
Elinde GT 1030, RX 460, HD 7850, GTX 750 Ti ayarında bir kart yoksa evet denebilir zira Teknobiyotiğin sattığı o kasa berbat hocam. Bütçeni belirtip bir konu açıp beni etiketleyebilirsin. Sana daha iyisini yapalım.Yani R3 3200G mi almalıyım?
Merhaba hocam araya girdim kusura bakmayın şimdiden arkadaşın bütçesi yokmuş ondan ötürü APU topluyor RAM bundan ötürü şimdilik 8 GB alıyor hem de. Bi de hocam neden kimse RX 560 önermiyor hep bunu merak etmişimdir, kolay gelsin.Elinde GT 1030, RX 460, HD 7850, GTX 750 Ti ayarında bir kart yoksa evet denebilir zira Teknobiyotiğin sattığı o kasa berbat hocam. Bütçeni belirtip bir konu açıp beni etiketleyebilirsin. Sana daha iyisini yapalım.
Birisinde AMD Ryzen 3 3200G, diğerinde Ryzen 5 1600 12nm. GHz değeri olarak R3 3200G daha iyi gözüküyor ama bilemedim konu açmak istedim. Bu arada bana 240GB SSD yeter.
![]()
AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 3200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Birisinde AMD Ryzen 3 3200G, diğerinde Ryzen 5 1600 12nm. GHz değeri olarak R3 3200G daha iyi gözüküyor ama bilemedim konu açmak istedim. Bu arada bana 240GB SSD yeter.
![]()
AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
![]()
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 3200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
Reis RX 560 verdiği performansa göre pahalı bir kart. Akakçe sitesinden baktığım zaman en ucuz RX 560 1000 TL fakat RX 570 1150 TL arada 150 TL fark var. TechPowerUp sitesinin söylediğine göre %95 performans farkı da var. Yani bu durumda RX 560 almak mantıksız.Merhaba hocam araya girdim kusura bakmayın şimdiden arkadaşın bütçesi yokmuş ondan ötürü APU topluyor RAM bundan ötürü şimdilik 8 GB alıyor hem de. Bi de hocam neden kimse RX 560 önermiyor hep bunu merak etmişimdir, kolay gelsin.
İtopya çok pahalı ve ben taksitle alacağım. Taksite uygun bir kasa yok. Aylık 12 Ay 200TL verebilirim.Kanka bence aynı fiyata 2x4 (istersen 2x8'de yapabilirsin bütçeyi biraz arttırarak) İtopya'dan alabilirsin. Nedenini söyliyim İtopya'da montaj ücretsiz kargo da 17 TL gibi bir şey ama Teknobiyotik'de kargo 56 TL montaj da 50 TL.
RX 560 Ryzen 5 1400 8 GB 3000 MHz Ram 250 GB SSD iki ay önce 2700 dolaylarında almıştım hocam pek bakmamıştım fiyatlara cidden o fiyat verilmez.Reis RX 560 verdiği performansa göre pahalı bir kart. Akakçe sitesinden baktığım zaman en ucuz RX 560 1000 TL fakat RX 570 1150 TL arada 150 TL fark var. TechPowerUp sitesinin söylediğine göre %95 performans farkı da var. Yani bu durumda RX 560 almak mantıksız.
Her beyaz sakallı dedeniz değildir hocam2. sistemde de yok. APU sistemler.
İtopya çok pahalı ve ben taksitle alacağım. Taksite uygun bir kasa yok. Aylık 12 ay 200TL verebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.