2200 TL sistem tavsiyesi

Efe ÇELİKSES

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamın aleyküm diyerek herkese hayalindeki sistemi toplar inşallah diyerek başlamak istiyorum.
Bütçem aslında 2500 TL fakat 300 TL doğru düzgün ekipman alayım dedim. Alacağım PC'de aradığım özellikler;
  • - Olabildiğince uzun süre taşıyabilsin ( bu yüzden işlemci ile anakartı sağlam almak istiyorum. )
  • - Ekran kartı çok iyi olması önemli değil öyle oyuncu birisi olduğum söylenemez ( CS:GO, FIFA 17 oynarım sıkça nadiren Euro Truck 2 ve GTA V de olabilir ) o yüzden GTX 950 yeter diye düşündüm. (ultrada oynamam zaten)
  • - Evga ekran kartları çok hoşuma gitti ( soğutucu olsun, performans olsun ) Evga'nın GTX 950'sini almayı düşündüm fakat RX 470 ve GTX 1050 çıkacak muhabbetleri çıkınca ( dediğim gibi olabildiğince uzun süre taşısın istiyorum ) ekran kartı konusunda duraksadım.
  • - Oturduğumuz yerde vatan yok ( 90 km uzaklıkta ) o yüzden sinerji veya teknobiyotik gibi sitelerden alabilirim ( bu tür sitelerden alanlar tavsiye ederse sevinirim. ).
  • - Süre gibi kısıtlama yok o yüzden yeni ekran kartlarını bekleyebilirim.
  • - Bu hafta içi alırsam aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum.
Okuyan ve yorum yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum : )

s.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı