2200 TL Telefon Tavsiyesi

LG G3 al. Kullanıyorum, memnun kalırsın, zarif ürün diğerleri gibi lahmacun küreği tadında değil. Ama benim kaleme ihtiyacım var sürekli not alıyorum diyorsan adres belli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sony sürekli yeni model çıkartıyor ileride güncelleme sorunu olabilir alacağın modelde. IOS'tan sıkılırsın bir süre sonra android daha eğlenceli ve faydalı olacaktır diye düşünüyorum. LG G3 kullanıyorum kamera, yazılım vs bir hatasını görmedim şu ana kadar. Şimdilik kasmıyor ileride ne olur bilemem tabiki.
 
Snapdragon 801'li bir cihaza yeni nesil amiral gemisi bile denemez. Onun ederi 1999, en fazla 2099 TL'dir. Note 4 koymuş Snapdragon 805, 2K ekran, 2299 TL fiyat biçmiş. Note 4 5.7'' büyük diyorsanız Şubat-Mart'ta Note 4 Neo veyahut S6'yı bekleyin.
Az önce Sony Center'ı aradım ve fiyatınının 2300 TL olacağı söylendi. 1 hafta içinde ellerinde olcakmış. Öyle bir fiyat gerçekten çok olmuş o özelliklere.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Android düşünürsen 100 tl daha katıp z3 ya da note 4 bakabilirsin. İos düşünüyosan 5s al geç hiç bakma 6 ya 6+ya derim. Windows phone alacak olsam ben 1520yi alır geçerdim boyuna bakmadan. 930 bence olmamış.
 
Bence o kadar para verme ONEPLUS ONE al.Son derece güzel bir smartphone.!
2.5 ghz işlemci gücü ... 4K video çekme... vs..vs..
 
Ben sadece performans veya sadece teknik detaylara takılmam, o telefonu elime aldığımda mutlu oluyor muyum buna bakarım. Bir başkası elimdeki telefonu görünce ne düşünüyor buna bakarım. M8 kesinlikle 1 numaralı tercihimdir. M8 metal rengini elime aldığımda resmen kalbim hızlandı, aynı şeyi Samsung telefonlarda yaşamıyorum.

Yinede Note4 çok çok iyi bir seçenek, korkmadan alabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı