2200 TL'ye 1 TB SSD tavsiyesi

Bütçe
1700-2200

Oğuzhan40

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. ASUS'un FX503VD model laptopunu kullanıyorum ve HDD artık inanılmaz yavaşladı sağ tık atınca 5,6 saniyede geliyor.
1TB SSD arıyorum bütçe olarak 2.200k₺ ye kadar çıkabilirim.

Aramanıza gerek yok. Arkadaş alabileceğiniz en iyi SSD’yi atmış zaten. Kesinlikle bu SSD’yi alabilirsiniz.

Acer Nitro 5 AN517-41 nh. Qaqey. 001 modeline Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD PCI-e 3.0 almayı düşünüyorum. Sizce?
Model ve ürün olarak çok kaliteli bir ürün ama marka sebebi ile fiyatı biraz tuzlu. Ayrıca PCI-e 3.0 veri yolunu kullanıyor en fazla 3500 MB/s okuma yazma hızlarına ulaşabilirsiniz. bütçe dahilinde benzer kalitede PCI-e 4.0 veri yolunu kullanan ürünler almanızı tavsiye ederim. Hem ileriye dönük olur. Modelleri karıştırmadıysam elinizdeki üründe de SSD yuvası PCI-e 4.0 veri yolunu kullanıyor. Ayrı konuda bütçe belirtirseniz daha mantıklı seçenekler sunabilirim.

Model ve ürün olarak çok kaliteli bir ürün ama marka sebebi ile fiyatı biraz tuzlu. Ayrıca PCI-e 3.0 veri yolunu kullanıyor en fazla 3500 MB/s okuma yazma hızlarına ulaşabilirsiniz. Bütçe dahilinde benzer kalitede PCI-e 4.0 veri yolunu kullanan ürünler almanızı tavsiye ederim. Hem ileriye dönük olur. Modelleri karıştırmadıysam elinizdeki üründe de SSD yuvası PCI-e 4.0 veri yolunu kullanıyor. Ayrı konuda bütçe belirtirseniz daha mantıklı seçenekler sunabilirim.

Merhaba satın almadan önce laptopun PCI-e 3.0 olduğunu ve Kingston KC-3000 ise PCI-e 4.0 desteklediğini öğrendim gerçekten yarı yarıya bir fark oluyor 2200TL bütçem var tamamen ileriye dönük bir SSD lazım Kingston KC3000 alıp bu sistemde kullanmalı mıyım? İleride Yeni bir laptop veya Bilgisayar almayı düşünüyorum Gen4 olan.

Sizce Kingston Fury Renegade'mi

Yoksa Kingston KC3000'mi

Son düzenleme:
Merhaba satın almadan önce laptopun PCI-e 3.0 olduğunu ve Kingston KC-3000 ise PCI-e 4.0 desteklediğini öğrendim gerçekten yarı yarıya bir fark oluyor 2200TL bütçem var tamamen ileriye dönük bir SSD lazım Kingston KC3000 alıp bu sistemde kullanmalı mıyım? İleride Yeni bir laptop veya Bilgisayar almayı düşünüyorum Gen4 olan.

Sizce Kingston Fury Renegade'mi

Yoksa Kingston KC3000'mi

Evet sizdeki üründe SSD yuvası PCI-e 3.0 veri yolunu karşılıyor. Bu bütçe dahilinde PCI-e 4.0 hızlarını destekleyen SSD almak her türlü daha mantıklı. Kingston KC3000 ile Kingston Fury Renegade arasında fiyat farkı yoksa kesinlikle Renegade modeli alınmalı. Fiyat farkı çok yok ve attığınız linklerden ben olsam Fury Renegade modelini alırdım.

Evet sizdeki üründe SSD yuvası PCI-e 3.0 veri yolunu karşılıyor. Bu bütçe dahilinde PCI-e 4.0 hızlarını destekleyen SSD almak her türlü daha mantıklı. Kingston KC3000 ile Kingston Fury Renegade arasında fiyat farkı yoksa kesinlikle Renegade modeli alınmalı. Fiyat farkı çok yok ve attığınız linklerden ben olsam Fury Renegade modelini alırdım.

Çok teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı