2200 TL'ye AMD sistem tavsiyesi

ZulDeGaR

Hectopat
Başlıktan da anlaşılabileceği gibi 2200 TL'ye AMD sistem önermenizi istiyorum. Öncelikle, sadece oyun için değil (!) Yani pahalı bir ekran kartı alıp diğer parçaları kalitesiz olmasın. 8 GB RAM olsun işlemci FX X8 serisi olsun. Çok fazla şart istedim sanırım. Boş zamanı olanlar yardımcı olabilirse sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd işlemci alacaksanız ileride 3-4 bakır ısı borulu soğutucu şart. Bu fx 6300 için bile geçerli. Sizin mantığınıza göre amd' de fx 6300 üstü alınmaması mı gerekir ?

Soğutması zor olan işlemcilerin alınmaması daha iyi çünkü işlemci ne kadar fazla ısınırsa ömrü ve performansı o kadar azalır.

Soğutması zor olan işlemcilerin alınmaması daha iyi çünkü işlemci ne kadar fazla ısınırsa ömrü ve performansı o kadar azalır.
Bende diyorum ki 80-90 tl ye mükemmel derecede soğutucular var. Bu tür işlemcileri o.c yaparak bile sorunsuz kullanırsınız. Aynı şey intel içinde geçerli.

Bende diyorum ki 80-90 tl ye mükemmel derecede soğutucular var. Bu tür işlemcileri o.c yaparak bile sorunsuz kullanırsınız. Aynı şey intel içinde geçerli.

Her halukarda o işlemci ısınıcak düşük W işlemciler tercih edilmeli.

APU al Technopat youtube kanalında tanıtıyolar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…