2200 TL'ye AMD sistem tavsiyesi

Ekran kartı R9 280X olabilirdi ama R9 270X bana yeterli. Sorum şu :
Bu sistem yeni çıkan ve çıkacak oyunları orta ayarlarda oynatır mı ve oyun dışında mesela aklıma video randerlamak felan esse beni üzer mi ?
 

Dosya Ekleri

  • uploadfromtaptalk1410467905557.jpg
    uploadfromtaptalk1410467905557.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 275
Direkt bu sistemi alabilirsiniz. Aklınıza takılan ne olursa sorun. İ5 4460 aklınızı çelmesin. Fx 8320'yi voltajsız 4.2Ghz'ye çıkarabiliyorsunuz. 4.2Ghz'ye çıkardığınızda İ5 4460'ı 3DMark testlerinde tokatlıyor. Ben stok hızında kullanıyorum ve gayet yeterli. Bu soğutucu ile 4.8Ghz'ye kadar çıkabileceğinizi düşünüyorum. Render işlerinde büyük avantaj sağlar.
 
Render'sa Nvidia al kardeş. Rahatına bak. Harddisk'ini de WD 1TB Caviar Black alabiliyorsan al. Kaliteli markaları tercih et. Hayırlı olsun. Nvidia ile çok daha rahat edersin.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı