2200 TL'ye AMD sistem tavsiyesi

Ekran kartı R9 280X olabilirdi ama R9 270X bana yeterli. Sorum şu :
Bu sistem yeni çıkan ve çıkacak oyunları orta ayarlarda oynatır mı ve oyun dışında mesela aklıma video randerlamak felan esse beni üzer mi ?

Dosya Ekleri

• uploadfromtaptalk1410467905557.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 275
Bu sistemi alın. Sonradan 4Gb ram eklersiniz. Render ile oyundan fazla uğraşacaksanız Gtx 770'e yönlenin fakat sadece hobi amaçlı veya basit şeyler içinse R9 290'dan vazgeçmeyin. AnandTech | Bench - GPU14

Direkt bu sistemi alabilirsiniz. Aklınıza takılan ne olursa sorun. İ5 4460 aklınızı çelmesin. Fx 8320'yi voltajsız 4.2Ghz'ye çıkarabiliyorsunuz. 4.2Ghz'ye çıkardığınızda İ5 4460'ı 3DMark testlerinde tokatlıyor. Ben stok hızında kullanıyorum ve gayet yeterli. Bu soğutucu ile 4.8Ghz'ye kadar çıkabileceğinizi düşünüyorum. Render işlerinde büyük avantaj sağlar.

Render'sa Nvidia al kardeş. Rahatına bak. Harddisk'ini de WD 1TB Caviar Black alabiliyorsan al. Kaliteli markaları tercih et. Hayırlı olsun. Nvidia ile çok daha rahat edersin.

Fena değil gibi buda.

Dosya Ekleri

• Toplama1.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 295
R9 290, R9 270'i havada tokatlar. Ram'ler CL 10. Olmamış o sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…