2200 TL'ye ekran kartsız sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Daha fazla  
Arkadaşlar 2200'TL bütçem vardı benim biliyosunuz... Ve bu fiyata sistem almak istiyordum. Sonradan düşündüm, ya almışken iyi bir sistem alayım diye. Siz bana 2200 TL'ye ekran kartı haric bir sistem önerin, ekran kartını başka bir zaman alıcam... Gtx 680 düşünüyorum. SSD disk vardı zaten, biliyosunuz. Monitörde var. Bunlar dışında gerekli tüm parçaları yazın. Kasadan tut i7 işlemciye kadar. Ve toplamda 3500 TL'lik bir sistem alıcam. Ama şuan 2200'TL 2300'TL bütçem var. bu fiyata sistem yazın ekran kartınıda başka bir zaman.

Ve nasıl fikir? sizce böyle yapsam dahamı iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle imzandaki kasaya bakıyorum da fena değil. Güzel bir ekran kartı ile yoluna devam edebilir. Onun dışında illa sistem toplayacaksan yazarım. Eski ramini, kasanı, güç kaynağını ve SSD'ni kullanman mantıklı olacaktır.

MSI Z77A-GD65 482,73TL
İntel Core i7 3770K 781,56TL
Western Digital Caviar Green 1 TB 64MB Harddisk 235,60TL
Toplam: 1499,89TL

2.000 TL de ekran kartına kalıyor :). Onunla da MSI GTX680 Lightning alabilirsin. Artan parayla da mouse, klavye vb. şeyler alabilirsin.

Bu sistemden bi SSD bana kalıcak. Abime sattım bu sistemi, kazıkladım. :D 1500 TL'ye aldığım sistemi, içinden SSD'yi dahil sökdüğüm halde... Abime 2300 TL'ye sattım. :D Yani kasadan bi SSD bide monitör kalıcak bana.

Yani bütün parçaları yazmalısınız. :D

Corsair Haf 912 750 Watt 80+ bronze güç kaynaklı kasa 300-400 TL civarı
G-skill 1600 mhz 4GB+2 Ram 150 TL

500 TL falan ediyor.
O 1500 TL'lik yazdığım üçlüyle 2000 TL falan ediyor. 1500 TL ye GTX 680 alırsan sistem tadından yenmez :D.
Not: Dediğim sistemi alırsan ve çalışmazsa sorumluluk kabul etmem. (Ne olur ne olmaz :D.)

Olurmu sorumluluk her zaman vardır... :D Çalışmassa daava açarım, ya öyle kolaymı. ;) Neyse, saolun beyler. Ömer gündüz ya biliyorum gözle görülmeyecek bir fark olduğunuda. Yani sen benden daha iyi bilirsin, insan piskolojik olarak kabul etmiyo. Yani hep daha iyisini istiyor, mesela 30 FPS bile akıcı oynamana yetior. Ama ben istiyorum hepsini 70 FPS de oynatsın. Neden böyle istiyorum bilmiyorum ama öyle. Bu demektirki, gelecekdeki oyunlarıda garanti ediyorsun. :D Yani bi ben değil, sende öylesin hepimiz öyleyiz. Ben özellikle forumlarda görüyorum, adamlar yazio. "700'TL bütçem var, tüm oyunları 70 FPS de oynatacak bi sistem önerirmisiniz" diyor. Bende diyorumki, hocam monitörde dahilmi o fiyata. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı