2200 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
2000
Bilgisayarcılar artık soyguncu oldu. En ufak bir şeye minimum 100-200TL para istiyor. Tüm tuslarını çıkartıp kendiniz temizleyin. Switchlere kıl tüy girdiyse belki oda etkiliyordur çift tıklamayı. Kullanmadığınız tusların switchleriyle değiştirebilirsiniz.

Kendim açıp temizledim temzilyebildiğiğm kadar ama sadece tuşları çıkartmıştım switchleri ellememiştim tam içime sinien bir temzilik olmamıştı sizce bu temzililk setlerinden almalı mıyım?

Kendim açıp temizledim temzilyebildiğiğm kadar ama sadece tuşları çıkartmıştım switchleri ellememiştim tam içime sinien bir temzilik olmamıştı sizce bu temzililk setlerinden alınır mı?

Temizlik setinden almanıza gerek yok. Ben daha önce börek yapımında kullanılan şu fırçaları kullanmıştım (annem çok nazik bir şekilde uyarmıştı) Veya yumuşak bir diş fırçasıyla da yapabilirsiniz. Ulaşamadığınız yerler için cımbızla halledebilirsiniz. Para harcamanıza gerek yok kısaca. Çift tıklayan switchlere özellikle bakın belki bir sıvı vardır.

Temizlik setinden almanıza gerek yok. Ben daha önce börek yapımında kullanılan şu fırçaları kullanmıştım (annem çok nazik bir şekilde uyarmıştı) veya yumuşak bir diş fırçasıyla da yapabilirsiniz. Ulaşamadığınız yerler için cımbızla halledebilirsiniz. Para harcamanıza gerek yok kısaca. Çift tıklayan switchlere özellikle bakın belki bir sıvı vardır.

Diş fırçası ile denemistim öncekinde switchleri cikarmadan bugün tekrar bir deneyeyim switchleride temizleyeyim

Tekrardan teşekkür ettim.

Klavyemi seviyorum ama bu sorun çok sinirimi bozuyordu, ne kadara mal olur switch değiştirme?

Şunlara bakabilirsin.

Bunlardan alıp, switchlerin bozuldukça değiştirirsin. Graywood V3 ya da V4 tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı