NoNick.

Hectopat
Katılım
7 Aralık 2016
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben bir sistem karırı verdim ama araştırmaya devam dedim ve sizlere sormaya karar verdim. Monitörün çok iyi olmasına gerek yok fakat Inch'i ne çok büyük olsun ne çok küçük. Ama çok da kötü olmasın. Oyun oynayacağım ve Youtube ile uğraşacağım. Oyunlar GTA5, Rust, CS:GO, Battlefield gibi. Bütçe 2200 TL o yüzden bilgisayar çok iyi olamayacak ama yine de darboğaz yapmasın yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bir sistem karı verdim ama araştırmaya devam dedim ve sizlere sormaya karar verdim. Monitörün çok iyi olmasına gerek yok fakat Inch'i ne çok büyük olsun ne çok küçük. Ama çok da kötü olmasın. Oyun oynayacağım ve Youtube ile uğraşacağım. Oyunlar GTA5, Rust, CS:GO, Battlefield gibi. Bütçe 2200 TL o yüzden bilgisayar çok iyi olamayacak ama yine de darboğaz yapmasın yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam siz ocakta Youtube için 4000TL sistem toplama konusu açan kişi değilmisiniz?
İşler ters gitti galiba bütçe bayağı düşmüş.
 
V5.png

SSD'siz bir sistem çıktı.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı